Koester conceptstore

Met Koester conceptstore richten wij ons op het creëren van een fijn thuis en een fijn leven, door middel van een divers aanbod aan producten en inspiratie op het gebied van interieur, selfcare, gezin, baby/kids en duurzaamheid.
  • Mareike Geervliet
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snelle levering. Vriendelijk contact toen bleek dat ik mijn adres verkeerd had doorgegeven. Product voldoet zeker aan de verwachting.

Antwoord van Koester conceptstore

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie review en (nogmaals) veel plezier ervan! Wie weet tot een volgende keer. Liefs, Fenna

• Pieta Horsting
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Meteen de volgende dag bezorgd! Alles was mooi en netjes ingepakt met kerst papier en een mooi kaartje erbij!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review, Pieta! Daar worden we heel blij van 🙏 (Nogmaals) veel plezier van je leuke bestelling, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Hoe beoordeel je Koester conceptstore?

• Bianca Lubbersen
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Mooie kaarsjes goed verpakt en een lief kaartje erbij

Antwoord van Koester conceptstore

Hi Bianca, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie review, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• gm de Boer
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

leuk ingepakt en een aardig briefje erbij.

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review! (Nogmaals) heel veel plezier van het prachtige plaid, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Anouk
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Leuk product, ongevraagd mooi ingepakt, snel geleverd, lief kaartje erbij.

Hi Anouk,
    wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor deze mooie review!
    Hopelijk tot een volgende keer en vrolijke groeten,

• Susanne
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Mooie knopjes, lief verpakt en snel geleverd. Heel blij mee!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je geweldige review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
    Hopelijk tot een volgende keer!

Warme groet,

• Sandra k.
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Alles wordt met liefde ingepakt en verstuurd! Heel erg bedankt! Lieve groetjes, Sandra K. 💕✨️

Antwoord van Koester conceptstore

Wat ontzettend leuk dat je zo'n lieve review achterlaat, Sandra! Daar worden we heel blij van! 🥰 (Nogmaals) veel plezier van je leuke bestelling(en) en wie weet tot een volgende keer. Liefs, Fenna

• Jenny Cooper
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Ik ben zo blij dat ik Koester conceptstore heb gevonden! Hoewel ik te ver weg woon om persoonlijk langs te komen, was het contact via WhatsApp erg behulpzaam en kreeg ik heel snel antwoord op mijn vragen. Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was prachtig verpakt!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat een lieve woorden, Jenny! Daar worden we echt heel blij van 🥰 (Nogmaals) heel veel plezier van je mooie bestelling, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Wouter G
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Leuke cadeautjes die met zorg zijn ingepakt. Spannend om de cadeautjes vanaf 18 december dagelijks uit te pakken

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je leuke review!
    Heel veel plezier er van en hopelijk tot een volgende keer.
    Vrolijke groet,

• Annegreet
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Geweldige service, vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Bij de zending was een lief bedankkaartje. En het behang is ook prachtig!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat een lieve woorden, Annegreet! Bedankt! 🙏 En (nogmaals) veel plezier van je prachtige behang, wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Iris Boersen
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Leuke producten, snel verzonden met persoonlijke touch

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review, Iris! (Nogmaals) heel veel plezier van de prachtige items, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• clau
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snelle levering. Leuke spullen en een kadootje on alles uit te pakken

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review, Claudia! (Nogmaals) heel veel plezier van de prachtige items, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Day
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Goede site en duidelijke informatie over verzending

Hoi Day,

Bedankt voor het schrijven van deze review! Hopelijk heb je nog lang plezier van de prachtige items :)

Vrolijke groeten,

• Carolien van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Wat een leuke winkel/ webshop! Allemaal leuke hebbedingetjes en hele goede Service! Kortom een aanrader! Deze keer mooie knopjes van Madame Stoltz gekocht, héél mooi zijn deze!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je lieve recensie, Carolien! Nogmaals heel veel plezier van de mooie kastknopjes, en wie weet tot een volgende keer!

• Irene Neeskens
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Super mooie kussenhoes en zeer snel geleverd. Ik ben er heel erg blij mee!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat leuk om te lezen Irene! Bedankt voor je lieve recensie :)
    Hopelijk geniet je er nog lang van 🧡

• N Eillert

Top service

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie recensie! 🙏 Alvast (en nogmaals) heel veel plezier gewenst met het prachtige behang, en wie weet tot een volgende keer!

• Sangers
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Mooie producten, ruime keuze, snel geleverd ! Graag weer !

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review! Daar worden we heel blij van 😊 Succes met het maken van je keuze wat betreft het behang, en we horen het graag indien er nog vragen zijn!

• Merel de Muinck Keizer
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Dank voor de snelle levering! Mandje is nog mooier dan verwacht 😍

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review, Merel! En wat fijn om te horen dat je zo blij ben met het mandje 🙏 (Nogmaals) heel veel plezier ervan, en wie weet tot een volgende keer!

• Saskia Bode
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Supermooie stalen, lekker groot formaat,snelle levering met lieve,persoonlijke touch! Compliment,dames!!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie woorden, Saskia! Ontzettend leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Daar worden we heel blij van 😊 En mocht je nog vragen hebben over het behang, dan horen we het natuurlijk graag.

• Marga Scheening
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

De tafelkleden mee naar huis gekregen om te kijken welke het mooist zou staan en aangezien ik niet kon kiezen uit deze twee prachtige tafelkleden heb ik ze beide gekocht… nu kan ik afwisselen en steeds een mooi kleed op tafel. Top service en ik hoor graag als er een nieuwe binnenkomt.

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie woorden, Marga! (Nogmaals) heel veel plezier van de prachtige tafelkleden!