Koester conceptstore
Lieke Janssen
Super snelle levering. Volgende dag had ik het pakket al in huis. Het was een cadeautje dus het boek was ook nog eens heel leuk ingepakt. Echt super service!
D. Mesu
Heel erg leuk verpakt! En met een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Snelle levering, kortom: topservice en aanrader!
Antwoord van Koester conceptstoreDankjewel voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent :)
Hoe beoordeel je Koester conceptstore?
Susanne Kooijman
Snelle verzending, mooie producten en liefdevolle attentie bij de bestelling toegevoegd. Je voelt de liefde die de eigenaresse heeft voor haar shop!
Antwoord van Koester conceptstoreWat leuk om te lezen, bedankt voor je positieve review! Hopelijk tot een volgende keer! :)
lieke colen
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Koester Conceptstore en ik ben hier heel tevreden over! Een vriendelijke klantenservice en het pakket wordt netjes verzonden.
Antwoord van Koester conceptstoreWat leuk om te lezen! Bedankt voor je positieve review. Hopelijk tot een volgende keer! :)
Marieke Breitsma
Staaltje aangevragad, mega snel in huis, super fijn!
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent :)
Brenda Krekels
Super vriendelijk!
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je positieve feedback! Hopelijk tot ziens :)
Herlinde Koops
Super goed geholpen, fijne en snelle levering. Heel blij met mijn bestelling.
Antwoord van Koester conceptstoreWat goed om te horen dat je blij bent met je bestelling! Veel plezier ervan en hopelijk tot een volgende keer:)
Marga Ipskamp
Veel keus uit prachtige artikelen die je niet alledaags ziet. De gekochte artikelen worden heel zorgvuldig en netjes verpakt en verstuurd. Heel fijn in contact , service is top
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je positieve feedback! Dat is goed om te horen, hopelijk tot een volgende keer :)
L. Klomp
erg duur, ik zou nooit een hele muur ermee behangen. We hebben gekozen om een lijst te maken met daarin dit behang en het is een plaatje!!
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je positieve review! Wat een leuk idee! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
frederique
fijne winkel de kussensloop had een gaatje en ik kreeg daardoor 50% terug gestort zodat ik hem kon laten maken bij de turk , hele vriendelijke vrouw heeft mij geholpen en ik zou zeker weer bestellen
Antwoord van Koester conceptstoreWat fijn dat je tevreden bent! Hopelijk tot ziens! :)
Ageeth Hagens
Leuk en persoonlijk contact
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot een volgende keer!
yentl
Super service! Vragen werden snel en duidelijk per mail beantwoord. Verzending was ook heel rap. Goed verpakt, echt een kwaliteits product geleverd.
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot ziens!
veen Minny vd veen
Goede service. Volgens afspraak
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot een volgende keer :)
Heleen
Super leuke producten én een persoonlijke noot bij de bestelling. Fijne service vind ik dat!
Antwoord van Koester conceptstoreWat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot een volgende keer :)
angelika Hoekstra
Snelle levering en fijn contact met de medewerkers!
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot een volgende keer :)
Eva
Mooie
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent!
Diede
Snel verzonden, fijne service!
Antwoord van Koester conceptstoreDankjewel voor de mooie review! Hopelijk tot een volgende keer :)
Aurélie van Sluis
Altijd erg goede service, fijne webshop met prachtige artikelen.
Antwoord van Koester conceptstoreDankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Marit
Snelle bezorging en blij met badmat
Antwoord van Koester conceptstoreWat fijn! Bedankt voor de review en hopelijk tot een volgende keer :)
Aartje Prins
Uistekend
Antwoord van Koester conceptstoreBedankt voor deze mooie review en hopelijk tot een volgende keer :)