Koester conceptstore

Met Koester conceptstore richten wij ons op het creëren van een fijn thuis en een fijn leven, door middel van een divers aanbod aan producten en inspiratie op het gebied van interieur, selfcare, gezin, baby/kids en duurzaamheid.
  • veen Minny vd veen

Goede service. Volgens afspraak

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot een volgende keer :)

• Heleen
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Super leuke producten én een persoonlijke noot bij de bestelling. Fijne service vind ik dat!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot een volgende keer :)

• Hoe beoordeel je Koester conceptstore?

• angelika Hoekstra
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snelle levering en fijn contact met de medewerkers!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot een volgende keer :)

• Eva

Mooie

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent!

• Diede
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snel verzonden, fijne service!

Antwoord van Koester conceptstore

Dankjewel voor de mooie review! Hopelijk tot een volgende keer :)

• Aurélie van Sluis
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Altijd erg goede service, fijne webshop met prachtige artikelen.

Antwoord van Koester conceptstore

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent!

• Marit
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snelle bezorging en blij met badmat

Antwoord van Koester conceptstore

Wat fijn! Bedankt voor de review en hopelijk tot een volgende keer :)

• Aartje Prins

Uistekend

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor deze mooie review en hopelijk tot een volgende keer :)

• Lysbeth Spoelman

Goede service!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent :)
    Bedankt voor deze review en hopelijk tot een volgende keer!

• Sandra
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Het bloemenplaid die ik graag wilde was uitverkocht, ik werd persoonlijk gebeld toen deze weer binnen was. Snelle levering!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review, Sandra! We wensen je nogmaals heel veel plezier van het mooie plaid, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Malou
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snelle levering. Mijn product was, ondanks de feestdagen, snel bezorgd! Het product is ook prachtig. Love it!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling, Malou! (Nogmaals) heel veel plezier ervan, en wie weet tot een volgende keer 😊 Liefs, Fenna

• Liesje234
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Leuke winkel met vrolijke vaatdoekjes

Antwoord van Koester conceptstore

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de mooie vaatdoekjes, Lisanne! Bedankt voor je mooie review, en (nogmaals) heel veel plezier van je bestelling. Wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Mareike Geervliet
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Snelle levering. Vriendelijk contact toen bleek dat ik mijn adres verkeerd had doorgegeven. Product voldoet zeker aan de verwachting.

Antwoord van Koester conceptstore

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie review en (nogmaals) veel plezier ervan! Wie weet tot een volgende keer. Liefs, Fenna

• Pieta Horsting
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Meteen de volgende dag bezorgd! Alles was mooi en netjes ingepakt met kerst papier en een mooi kaartje erbij!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review, Pieta! Daar worden we heel blij van 🙏 (Nogmaals) veel plezier van je leuke bestelling, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Bianca Lubbersen
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Mooie kaarsjes goed verpakt en een lief kaartje erbij

Antwoord van Koester conceptstore

Hi Bianca, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie review, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• gm de Boer
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

leuk ingepakt en een aardig briefje erbij.

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je mooie review! (Nogmaals) heel veel plezier van het prachtige plaid, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna

• Anouk
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Leuk product, ongevraagd mooi ingepakt, snel geleverd, lief kaartje erbij.

Hi Anouk,
    wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor deze mooie review!
    Hopelijk tot een volgende keer en vrolijke groeten,
    Danielle

• Susanne
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Mooie knopjes, lief verpakt en snel geleverd. Heel blij mee!

Antwoord van Koester conceptstore

Bedankt voor je geweldige review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
    Hopelijk tot een volgende keer!

Warme groet,
    Danielle

• Sandra k.
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Alles wordt met liefde ingepakt en verstuurd! Heel erg bedankt! Lieve groetjes, Sandra K. 💕✨️

Antwoord van Koester conceptstore

Wat ontzettend leuk dat je zo'n lieve review achterlaat, Sandra! Daar worden we heel blij van! 🥰 (Nogmaals) veel plezier van je leuke bestelling(en) en wie weet tot een volgende keer. Liefs, Fenna

• Jenny Cooper
    Geverifieerde klant van Koester conceptstore

Ik ben zo blij dat ik Koester conceptstore heb gevonden! Hoewel ik te ver weg woon om persoonlijk langs te komen, was het contact via WhatsApp erg behulpzaam en kreeg ik heel snel antwoord op mijn vragen. Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was prachtig verpakt!

Antwoord van Koester conceptstore

Wat een lieve woorden, Jenny! Daar worden we echt heel blij van 🥰 (Nogmaals) heel veel plezier van je mooie bestelling, en wie weet tot een volgende keer! Liefs, Fenna