Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Kruiden24 heeft 82 4 ster reviews 82
Kruiden24 heeft 11 3 ster reviews 11
Kruiden24 heeft 5 2 ster reviews 5
Kruiden24 heeft 22 1 ster reviews 22

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Johan de vries

kansloos bedrijf / int betaling maar levert niks! In verleden prima geleverd maar wachten al sinds 19 oktober / reageren niet op e-mail en telefoon kans loze service ik overweeg stappen

2. Ad

Alles naar wens!

3. Hoe zou je Kruiden24 beoordelen?

4. Rianne

10 dagen geleden mee mijn bestelling gedaan, tot nu toe geen mail met track en trace code ontvangen, bestelling niet ontvangen en op mailtjes nul reactie! Ze zijn op geen enkele andere manier te bereiken. Niet hier bestellen!

5. Annet dePutter

Snelle levering en milieuvriendelijk en goed verpakt, erg blij mee😀

6. C.K.

4 beugelflessen van 0,5 liter besteld en ontvangen. Na ontvangst flessen geïnspecteerd en 1 fles was licht beschadigd. Foto's gemaakt en als bijlage in een email verstuurd waarin ik beschreef wat er aan de hand was en ik om advies vroeg. Natuurlijk incl.benodigde informatie. Totaal geen reactie ontvangen. Wel kan ik duidelijk stellen dat deze flessen puur voor de sier zijn en niet geschikt voor daadwerkelijk gebruik, zeer zwak materiaal. Als klapper staat er op de site dat een retourzending voor eigen rekening is. Deze winkel dus absoluut mijden.

7. Edwin Van der linden

Bestel vaker bij kruiden 24 altijd zonder problemen en snel geleverd en goede prijs..👍