KunstZinnigShop

KunstZinnigShop

De Webwinkel waar je elke keer weer iets nieuws ontdekt. Leuke Hebbedingen, servies, bijzondere kindercadeaus en leuke dingen voor in huis is waar wij ons op richten. Altijd leuk verpakt op een originele manier. We horen met regelmaat: "alleen de verpakking is al een cadeau" !
De zekerheden van https://www.kunstzinnigshop.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

KunstZinnig Kado- en Woonwinkel vind je in het mooie Drentse dorp Zuidwolde. Het pand in de Hoofdstraat kun je niet missen. Roze pui en opvallende logokleuren. Bij KunstZinnig vind je de leukste artikelen om cadeau te geven of om je zelf te verwennen. Ook heeft KunstZinnig een webwinkel: www.kunstzinnigshop.nl Ga maar eens een kijkje nemen. We verpakken alle bestellingen net even met een beetje extra liefde.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.