Kwispelsnack
Verkoop van 100% natuurlijke honden en kattensnacks.
Tevens gediplomeerd onafhankelijk voedingsdeskundige voor hond/kat
  • Amanda
    Geverifieerde klant van Kwispelsnack

Snelle levering en vooral een zeer goed en gevarieerd assortiment. Alle snacks zijn natuurlijk wat erg fijn is voor allergische honden.

Antwoord van Kwispelsnack

Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons gevarieerde assortiment, daar zijn wij heel kieskeurig in.

• Roxanne
    Review voor Kwispelsnack

Heerlijke snacks voor onze hond Ozzy. Geen vraag is te veel en snelle service. Niks op aan te merken!

Beste Roxanne en Ozzy,
    Blij om te horen dat jullie zo blij zijn met onze service en Ozzy jij maar lekker smikkelen!!

Groetjes Team Kwispelsnack

• Hoe beoordeel je Kwispelsnack?

• Marijke van den Heuvel
    Review voor Kwispelsnack

Super snelle levering. We kregen een extraatje omdat we iets langer moesten wachten i.v.m. vakantie wat netjes vooraf gecommuniceerd werd!
    Alles is tot nu toe helemaal goedgekeurd. Mijn hond Alfred, een retromops van 1 jaar heeft allerlei verschillende snacks al opgegeten.
    Hij mag er iedere dag zelf 1 uitkiezen en dat is erg lastig met al dat lekkers.

Beste Marijke en Alfred,

Wat fijn dat de snacks zo goed bevallen! Niet teveel eten hoor Alfred dan krijg je straks nog buikpijn.
    Succes met uitzoeken welke snack je vandaag uit gaat kiezen.

• Michelle
    Review voor Kwispelsnack

Snelle verzending supervriendelijk eigenaar die met alles mee denkt als je hond met allergie hebt

Beste Michelle,

Bedankt voor je complimenten. Wij vinden het belangrijk dat een hond met welke allergie dan ook lekker kan snacken en adviseren hier graag in.

• Suzanne Veffer-Vlaming
    Review voor Kwispelsnack

Mooi uitgebreid assortiment. Snelle, duidelijke communicatie. Mooi persoonlijk verpakt. Gewoon in 1 woord TOP!

Beste Suzanne,

Wat fijn dat je ons assortiment zo kan waarderen, wij doen ons best.
    Fijn dat je onze persoonlijke betrokken zo op prijs kan stellen.
    Bedankt voor je review.

Team Kwispelsnack 🐾

• Lotje
    Review voor Kwispelsnack

Snelle levering en de Lotje en Jaydi genieten van iedere snack!! Konijnen oren van Kwispelsnack? Niet van af te blijven, we noemen het Kwispelsnack-effect!! We zijn enorm tevreden!

Lieve Lotje en Jaydi,

Wat fijn om te lezen dat jullie ook het geluk mogen ervaren van het kwispelsnack effect.
    Geniet er maar lekker van het is jullie gegund.

Team Kwispelsnack 🐾🐾

• Rob & Sonja
    Review voor Kwispelsnack

Snelle en goede levering en een persoonlijk briefje er bij voor onze honden met o.a.tips

Beste Rob & Sonja,

Wat fijn om te lezen dat jullie de persoonlijke aandacht en tips waarderen.
    Bedankt voor jullie revieuw.