L'élianne ®

L'élianne ®

L'élianne ® is een luxe online hondenwinkel, met een moderne honden autostoel, een luxe hondentas, functionele hondenkleren & innovatieve reisaccessoires. Dat zal jouw hond perfect voorbereid maken voor het volgende (auto) avontuur!
De zekerheden van https://www.lelianne.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het bedrijf L'élianne is in 2020 opgezet door Carlijn Elianne in Nederland. De afgeronde opleiding International Business & Entrepreneurship heeft mij enthousiast gemaakt over ondernemen. Zelf ben ik erg geïnteresseerd in reizen en dan vooral met de hond samen. Het product wat ik op de markt zet biedt dé oplossing voor het samen reizen. Het is belangrijk dat de lieve hond comfortabel en veilig is tijdens de lange ritten in de auto. Ik hoop mijn enthousiasme over dit concept te kunnen overbrengen aan andere mensen.


Bekijk Manifest