Zeer snelle levering. We hebben de Luxe honden autostoel xl besteld. Eerst zat ons teckeltje in een kleine softbench waar hij zich niet goed in voelde wat zich uitte in constant gehuil. Omdat we er nu een vriendje bij hebben, zijn we voor de XL autostoel gegaan. Sinds ons teckeltje deze heeft verlopen de autoritten een pak aangenamer. Ook zijn vriendje is heel erg op zijn gemak en slaapt gewoon in deze super comfortabele mand en ze ziet er dan ook nog eens super mooi uit. Wij zijn fan.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Ellen Vetters
- Basil
Super snelle levering, top service en heel goed artikel!
Hoe zou je L'élianne ® beoordelen?
- Karina
Manifique produit 🤩. Très contente de mon premier achat siège auto. Tout est bien pensé pour nos amis à quatre pattes 🐾 pour faire de beau voyage en toute sérénité. Bravo à cette belle entreprise pour son travail.
- Paula Lotte
Wir sind absolut begeistert! Lotte meine Tibetterrier Dackel Mix Hündin, fährt nun sicher und bequem in meinem Zweisitzer Cabrio mit. Das edle Aussehen des Autositzes ist fantastisch! Ich kann den Kauf mit voller Überzeugung empfehlen! ❤️
- Frank
Zeer goede en snelle levering( ze zouden hetzelf ook thuis komen afleveren) omdat wij afspraken hadden ging het niet. Zaterdag besteld en dinsdag was hij al geleverd, al veel goede complimenten gehad over de kleur ( olijfgroen)die wij nu al gehad hebben, nu alleen nog even afwachten hoe onze nieuwe puppy(die wij volgende week gaan afhalen)het gaat doen in de reistas. De service was gewoon super. Alsnog bedankt.
- Karin
Wat een goede service! Aanvankelijk ontvingen we een andere kleur mand dan we hadden uitgezocht. Dit werd supersnel en netjes opgelost. Onze hond ging gelijk in de nieuwe mand zitten toen die was uitgepakt. De kwaliteit van het product is ook top. En tijdens het autorijden kan de hond comfortabel zitten en fijn naar buiten kijken. Heel blij mee.