LA5
Voor Baby & Kind
Met liefde gemaakt.
De zekerheden van https://www.la5.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi, ik ben Cindy!
Moeder van 5 geweldige kids.

In 2020 ben ik begonnen met La5 (betekent de 5) als hobby. Ik vond het leuk kleding voor mijn kinderen te maken die net even wat unieker of persoonlijker is dan de rest. Ook vind ik het leuk om mensen een creatief cadeau te geven waar ik mijn eigen creativiteit in kwijt kan.

Alles met betrekking tot La5 doe ik zelf. Bij iedere bestelling doe ik een vreugde dansje, echt waar! Want met iedere bestelling support je mijn droom. Daarnaast maak ik graag andere mensen net zo blij met mijn producten als ik er zelf van word.

Niet tevreden? Dan lossen we dat altijd samen op!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.