LCB LED Europe B.V.

LCB LED Europe B.V.

Wij zijn de voordeligste led-winkel van Nederland! Wij bieden niet alleen de laagste prijzen maar ook de beste service. Zo krijgt u bij ons altijd 1 tot 10 jaar garantie. Heeft u een bestelling ontvangen en bent u toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, geef dit dan binnen 60 dagen aan na ontvangst van uw bestelling en ontvang uw aankoopbedrag volledig terug.
De zekerheden van https://ledlichtdiscounter.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het team van Ledlichtdiscounter.nl helpt u graag met het vinden van de juiste LED lamp. Of u een zakelijke of particuliere klant bent, dat maakt voor ons niet uit. Wij besteden aan iedere klant evenveel aandacht. Naast de voordelige prijzen, bieden wij ook nog eens de beste service volgens onze klanten. Wij hebben immers al meer dan 26.000 klantenreviews en wij scoren gemiddeld een 9,2 uit 10.


Bekijk Manifest