LCB LED Europe B.V.
Hans van den Berg
Prima service , vragen per mail , werden snel beantwoord wat ik wel prettig vind .
H. Mentink
De service is goed. Het bestelde voldeed niet. Snelle reactie op de klacht. Ook de lamp werd snel vervangen. De lamp funtioneert niet. Jammer van de aankoop.
Hoe beoordeel je LCB LED Europe B.V.?
E. Hogenboom
Prima snelle service! Geweldige bouwlamp gekocht.
Joh Dijcks
snelle levering zonder poespas: dat is wat ik wil.
J.A. het Lam
correct
FdV
Snelle levering, prima ledlampen voor een betaalbare prijs.
Yvonne
Ontving helaas niet wat ik had besteld maar het werd snel opgelost.
Lucas Moreno
They sent me the wrong product in purpose as my desired product had no stock, even though the website said they had stock. Next time ask before sending whatever you want
Antwoord van LCB LED Europe B.V.Dear Lucas,
Thanks for sending us a message and we are sorry for the inconvenience.
If we send a different product please let us know because it can also be a human pick fault.
Again we are sorry for the inconvenience and we would like to hear from you.
Team Ledlichtdiscounter.nl -
Wim Van Der Smissen
Correcte snelle levering
Arthur
Prima snelle levering.
Rika Reynaert
Heel goede service en vriendelijk :)
AART Vermeulen
Helemaal tevreden alles volgengs afspraak geleverd
John Beerends
Netjes en op tijd geleverd. Kwaliteit is goed
Johan Bloom
Goed of goed
Akke Waser
Ik ben niet tevreden met de levering van mijn bestelling betreft een rgb ledlamp. bij de bestelling van deze lamp E14 werd een prijs getoond van 4,95 en dit heb ik dan ook betaald ,dit is de prijs voor deze lamp E14 . Ik krijg een lamp met de prijs van 3,95 en dat is dus een E27 .Nu wordt er beweerd dat prijzen waren veranderd maar die zijn nog steeds zoals aan gegeven ,dus er klopt iets niet.
Piet Hendriks
Prijs kwaliteit is goed
Tax
Prima geregeld. Snel en zonder enig probleem goed geleverd
Jolanda van Duinkerken
Duidelijke website
Jordy
Helaas de laatste bestelling wel erg veel mis gegaan. De bestelling was een dag later verzonden dan aangegeven was op de website. Het bestelde zwarte draad was vervangen voor wit hiervoor zou ik een kortingscode krijgen maar deze nog nooit ontvangen. Het pakket ontvangen maar heel erg slecht ingepakt hierdoor was de bestelde plafond lamp kapot. Ik heb melding gemaakt met duidelijke foto’s hier moeten ze 5 werkdagen over doen om dit te beoordelen. De lamp teruggestuurd deze word 2 dagen na aankomst pas gecontroleerd, ik had aangegeven dat ik een nieuwe wou (ik had hem niet voor niets besteld) maar ineens word het geld gewoon teruggestort. Ik heb telefonisch geprobeerd contact te krijgen maar na een paar minuten word de lijn verbroken. Ik heb een mailtje gestuurd met mijn retournummer maar ze moesten het track and trace nummer hebben, toen zag ik dat hij eindelijk goedgekeurd was.
Antwoord van LCB LED Europe B.V.Beste Jordy,
Bedankt voor uw bericht en het spijt ons te vernemen dat u niet te spreken bent over een van onze services.
Het komt helaas wel eens voor dat zaken niet helemaal zo lopen als dat u van ons gewent bent. Zeker in het hoogseizoen kan het ook wel eens voorkomen dat we wat minder goed bereikbaar zijn door de klant drukte. Dat neemt niet weg dat wij dit soort zaken graag goed oppakken en correct afhandelen. Indien dit ondertussen nog niet is gedaan zien wij graag u mail tegemoet zodat wij dit alsnog correct kunnen doen.
Onze excuses voor het ongemak.
Team Ledlichtdiscounter.nl -
Foort de Rijder
Snelle en goede levering.