besteld Ledlampen op 9 Maart levering binnen 1 werkdag en vooruit betaald maar 13Maart nog niet binnen. Beantwooden Emails niet zijn Tel niet bereikbaar en chat functie is met een robot Dus al met al een bedrijf waar je geen zaken mee WIL doen zou ik ook niemand aanraden. Pure Oplichterij?
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2026 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- C.M.Tieman
- De Winter
Teleurstellend bedrijf ! Op 19/04/23 vier plafonnieres besteld nu 28/08/23 nog steeds niet geleverd ! Klantendienst getelefoneerd na een kort gesprek 12 minuten in wacht gestaan en opgehangen. E-mails verstuur geen reactie , de chat functie dan maar gebruikt vier dagen achtereen met drie dames gechat en gingen het doorgeven aan hun collega, geen resultaat geen communicatie!
Hoe zou je LEDlampshopXL.nl beoordelen?
- Kirsten Jonet Kiers
Op 15-7 wat besteld en nog steeds niets ontvangen (05-08-23) Er wordt niet gereageerd op mails, of enige vorm van klantenservice verleend. Amateurs!
- M.Ploeger
Klantenservice is een drama verzending is een drama koop hier niets.
- Roger Tompot
Op 20 juli heb ik een bevestigingsmail gekregen dat mijn artikel Verstuurd is. Alleen is DHL het pakketje waarschijnlijk kwijt geraakt. Na een aantal emailen naar specishop (ledlampXL) Verstuurd te hebben is het artikel op 2 augustus opnieuw Verstuurd en op 3 augustus bezorgd. In iedergeval heeft deze webshop het probleem wat door dhl veroorzaakt is zeer goed en correct opgelost.
- Erik Bieze
Vorige week woensdag een Led Batten 90 cm breed bestelt en betaald. Keurig een bevestigingsmail ontvangen. Maar toen werd het stil. Na het weekend heb ik gebeld en Jeroen gesproken. Hij vond het vreemd dat wij geen melding hadden gekregen dat dit artikel niet op voorraad was. Ik kreeg excuses en de keuze om te wachten tot de lamp weer binnen was of de vraag of ik direct eenzelfde lamp maar dan van 120 cm breed toegestuurd zou willen krijgen. En........., ik hoefde niet extra te betalen. Ik heb de 120 cm gekozen. De volgende dag kwam deze al binnen. De lamp hangt inmiddels boven het keukenblok en doet zijn werk prima. Hulde voor dit bedrijf en voor Jeroen. Zo hoort in mijn ogen klantgerichtheid te zijn. Ga vooral zo door.