LOVEissue
LOVEissue is een online gift-store met een unieke combinatie van zelf ontworpen producten en bekende merken.
Zo matchen onze speenkoorden perfect bij de leuke BIBS fopspenen en onze sieraden bij de kaarten van Studio Stationery. Omdat dit moeilijk kiezen is [LOVEissue] 😉 hebben wij de perfect match al voor je gemaakt! Deze leuke combinatiesets vind je bij giftsets. Zo kies je gemakkelijk een leuk kraamcadeau of verjaardagscadeau of shop je jouw eigen musthaves iets voordeliger.

Tevens maken wij ook gepersonaliseerde items. Denk aan een speenkoord of wagenspanner met naam of een armbandje met de initialen of namen van jouw geliefde of kinderen.
De zekerheden van https://www.loveissue.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.