LPzaak.nl

LPzaak.nl

Welkom bij LPzaak.nl, jouw plek voor een breed aanbod aan vinylplaten. Voor elke plaat een nieuw verhaal!
9,4
Filter 73 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 50 met beschrijving

• Yvon Neerings
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Snelle levering, goede kwaliteit lp,s

• Mieke
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Hoes is wat minder van kwalireit maar de LP zelf is prima. Het is een zeer geslaagd verjaardagscadeau

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de LP zelf in goede staat was en dat het een geslaagd verjaardagscadeau is geworden.

• Hoe beoordeel je LPzaak.nl?

• Henk Donker
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Snelle levering, en de platen in goede conditie zoals beschreven 👌

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de platen in goede conditie waren en precies zoals beschreven

• Karin Lensen

Snelle levering.

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen

• Fred Jeroense
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Kwaliteit van de plaat was in balans met de prijs , heel laag jammer voor beiden

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de kwaliteit tegenviel in verhouding tot de prijs.

Stuur ons gerust je ordernummer, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

• Henny Pol-Meerman
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Snelle levering, prima verzorgd pakket.

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het pakket goed verzorgd aankwam

• Koos Mik
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Geweldige service. Vlugge levering en een klacht werd voorbeeldig opgelost.

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als geweldig hebt ervaren en dat alles snel geleverd werd

• Gerard Ekdom
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

De platen zien er goed uit, kwamen goed aan en nog snel ook!

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de platen er goed uitzagen en snel én netjes zijn aangekomen

• Anoniem

Gewoon super goed

Antwoord van LPzaak.nl

Fijn om te horen dat alles super goed bevallen is

• Rob Kwak
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Heel slecht product. Mijn LP van de Kinks zat vol met krassen. En zonder binnenhoes. Weggegooid en bij een andere winkel nogmaals besteld. Deze was wel goed van kwaliteit. Laatste keer dat ik hier ooit een product koop!

Na bovenstaande slechte recensie heeft de winkel contact met mij opgenomen en mijn geld teruggestort.
    Gezien de andere positieve reviews zal het waarschijnlijk een eenmalige misser geweest. Ik heb daarom mijn recensie ook aangepast.

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor het aanpassen van je review en voor je eerlijke feedback. Jammer dat de LP in eerste instantie niet aan de verwachtingen voldeed, dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen en dat het bedrag is teruggestort.

We hopen je in de toekomst toch nog eens een betere ervaring te kunnen bieden.

• Tsvetan Zanev
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

I'm very happy with both the service and the record. It was fast ,no issue's.

Antwoord van LPzaak.nl

Thank you for your great review!

• Ans W
    Review voor LPzaak.nl

Bestelde plaat was zonder kras, in originele hoes en prima verpakt ontvangen. Ook prima prijs. Deze zaak aanbevolen

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles in goede staat was.

Mooi dat ook de prijs naar wens was, en dank voor de aanbeveling!

• Den Danse
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Een dubbel album besteld "maar kwam helaas incompleet binnen. Contact over gehad en dat geld terug gekregen.. een andere copie besteld en was snel binnen..super service en snelle reactie.💪

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Jammer dat het album in eerste instantie incompleet was, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen.

Goed om te horen dat de nieuwe snel binnen was en dat je onze service waardeert 💪

• Petra D
    Review voor LPzaak.nl

Snel verzonden en heel vriendelijke eigenaren. Ga er zeker vaker bestellen.

Antwoord van LPzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat je ons als vriendelijk hebt ervaren

• Wim van der Heijden
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Twee dubbel lp uit de jaren 70 ontvangen. Heel goede onbeschadigde kwaliteit en voof de prijs... prachtig. Zeker aan te bevelen.

• H.
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Prima staat van de platen! Niet heel snel maar keurige levering.

• Wil de Gooier
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Gebruikte LP's in nette staat.
    Keurig verpakt en netjes op tijd bezorgd.

• Martin de Klark
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

Gewoon alles oké. Bedankt!

• Johan
    Geverifieerde klant van LPzaak.nl

vandaag een aantal platen ontvangen. Helaas bleek dat deze in slechte conditie waren. De binnenhoezen ontbraken en de platen op zich waren slecht. Jammer. Ook de verzending met DHL verloopt niet echt soepel. Ook Jammer. Verbetering is noodzakelijk...

• Joop Rovers

Gewoon super geregeld!