La Carne | Premium beef

La Carne | Premium beef

La Carne is de leverancier van premium beef. Wij gaan ervoor om u de fantastische smaak van excellent rundvlees thuis te laten beleven. Zodat u zeker weet dat er een fantastisch gerecht op tafel staat. Alles voor een excellent moment!
De zekerheden van https://lacarne.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij La Carne koopt u een beleving. Met meer dan 100 jaar ervaring in het slagersvak, weten we als geen ander wat kwaliteitsrundvlees is en hoe u dit op de beste manier klaarmaakt. We leveren rundvlees van hoge kwaliteit, afkomstig van het Simmentaler rund, met tips en recepten van onze chef-kok Evert. Waar we kwaliteit op 1 plaatsen bij onze producten, doen we dat ook bij de hele beleving van ons concept. Onze supply chain is kort! Dus u ontvangt ons rundvlees verser dan vers! Van bestelling tot het moment dat u een hap neemt van ons prachtige rundvlees door uzelf bereid: Met La Carne weet u zeker dat u vrienden en familie smaakvol verrast!


Bekijk Manifest