La Gare Clothing

La Gare Clothing

'Een mooi merkenpakket én feeling met onze brede doelgroep, van jong tot oud, heren- en damesmode, prijsklasse rond het middensegment.'

De combinatie van diversiteit in merken én high service maakt onze winkel onderscheidend. Omdat wij de collectie en de wekelijks nieuwe items kennen, is het fijn om klanten te helpen bij hun zoektocht. Daarnaast vinden het leuk om de klant een totaal plaatje te kunnen aanbieden. Daarom ondersteunen wij onze collectie met accessoires, tassen en schoenen, afgestemd op het modebeeld van dat moment.

Wij controleren of de naam van de klant overeen komt met diegene die een recensie plaatst. We verwerken elke recensie ongeacht van welk cijfer we krijgen en we betalen nooit voor een recensie.
De zekerheden van https://lagare-clothing.com/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.