Laadwinkel.nl

Laadwinkel.nl

Laadwinkel.nl is een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in laadoplossingen.
Wij spelen in op de steeds groter wordende vraag naar oplaadpunten en oplaadkabels.
Laadwinkel.nl is een jong en dynamisch bedrijf in het centrum van Haarlem en werkt landelijk. Wij hebben kennis van de automotive en EV markt. Hierdoor kunnen wij antwoord geven op alle vragen omtrent het opladen van elektrische auto’s.
Particuliere en zakelijk klanten kunnen wij van een maatwerk oplossing voorzien voor het realiseren van een laadpunt tot het realiseren van de laad infrastructuur.
De zekerheden van https://www.laadwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.