Lacros elektrische vouwfietsen
Linda Van Wynsberghe
Zeer tevreden over het product en de levering.
esther
goede service beurt voor een mooie prijs
Hoe beoordeel je Lacros elektrische vouwfietsen?
mente zwaving
kwaliteit en zeer betrouwbaar
Michael Sommer
Die Fahrräder sind einfach Spitze. Wunderbares Fahrgefühl. Reichweite sehr gut.
Marianna
Onze beide vouwfietsen (Scamper600) vorige week weggebracht voor het plaatsen van nieuwe accu’s inclusief een onderhoudsbeurt. Door de werkplaats zijn daarbij meerdere kleine mankementjes verholpen zonder extra kosten. Dit is toch service, nietwaar?
Theo Sierksma
Onze beide vouwfietsen hebben een onderhoudsbeurt gehad en we hebben er ook nieuwe (grotere) accu’s op laten plaatsen. Op een van onze fietsen was een pedaal kapot, maar Lacros heeft op beide fietsen nieuwe pedalen gemonteerd, zonder meerkosten. Wat een service en wij kunnen weer heerlijk fietsen!
Bart
Nadat we niet helemaal tevreden waren over onze fietsen heeft Lacros dit super snel en zeer correct verholpen, dikke pluim.
En de fietsen zijn geweldig hoor. -
DD
Supersnel en goed geleverd. Goede omschrijving op de site
Riny Cuppers
Fiets werd snel bezorgd en op de afgesproken tijd, fiets doet aan alle verwachtingen
Diane Cabuy
2 jaar geleden gaf ik al 5/5.. kan ik nu 6/5 geven? Prima service.. doe zo verder mannen!!!
MAX RAMALI
Goed product, goede prijs en snel geleverd.
Boy en Antonnette
Fijne fietsen ! Goede informatie en fijn geholpen door Stijn. Diverse fietsen mogen uitproberen waardoor we de goede keus hebben kunnen maken . Top !
Greet Jordens
Degelijke fiets en de service in de winkel was correct. Alleen... de winkel bestaat niet meer en kan de eigenaars niet meer terugvinden. De levering van de fietstassen, online besteld, verliep probleemloos.
Antwoord van Lacros elektrische vouwfietsenDank u wel voor uw review! Wij bestaan zeker nog, maar zijn in 2021 verhuisd omdat wij uit ons jasje gegroeid waren. Sindsdien vindt u ons op de Nieuwe Eerdsebaan 16 in Schijndel. Dit adres staat ook op onze website en op Google vermeld. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Team Lacros -
Levente Mehesz
Good service, fast shipping, and the costumer service is very fast and responsive
KEES PENDERS
GOED EN SNEL