Lamar Games
Welkom bij Lamar Games, de grootste winkel voor tweedehands (en nieuwe) spellen, controllers en accessoires. We hebben meer dan 8000 verschillende tweedehands en nieuwe spellen op voorraad. Allemaal origineel, compleet met boekje en met garantie.
Lamargames: de voordeligste plek voor al jouw gameplezier!
Lamar Games staat voor:
* Snelle levertijd: Als je vandaag voor 15.00 uur bestelt, dan heb je het de volgende werkdag in huis
* Makkelijk: Bestellen is snel en simpel. In een paar stappen heb je je spelletje of spelletjes besteld en betaald.
* Veel betaalmethoden: Betalen kun je met iDeal, paypal, bancontact/Mister Cash (voor onze Belgische klanten) of via vooraf overmaken
* Afhalen: Kom gezellig langs (wel op afspraak) bij ons in Lelystad
* Niet goed? Geld terug (mits het binnen 14 dagen is en de verzegeling niet is verbroken)
* Grootste voorraad: Meer dan 8000 nieuwe en tweedehands artikelen op dit moment
* Inruilen van je oude games kan bij ons ook
* Lage Prijzen
* Garantie: 2 maanden garantie op alle artikelen (ook in de koopjeshoek)
* 30 jaar ervaring in games: Ik game zelf al meer dan 35 jaar en heb er nog steeds niet genoeg van!
Ibo
Snelle service , goedkoop top bedrijf
Antwoord van Lamar GamesDankjewel!
Daniël Zwart
Had het product de volgende dag al gouw binnen en in goede conditie!
Antwoord van Lamar GamesDankjewel Daniël! Heel veel plezier ermee :-)
Hoe beoordeel je Lamar Games?
stefan Hemker
Reageerd altijd super snel, is vriendelijk en heeft practies gegarandeerd snelle levering.
Antwoord van Lamar GamesSuper bedankt voor de review weer Stefan!
Tobias Haverkamp
Goede levering en snel en goed aangekomen zoals altijd bij lamargames
Antwoord van Lamar GamesHey Tobias,
Dankjewel voor de 5 sterren! Heel veel plezier ermee weer :-)
Groetjes,
Richard. -
olivier coutinho
mooie prijzen, goede service, snelle levering (en snelle persoonlijke toelichting bij vragen of aandachtspunten) . Als ik feedback zou moeten bedenken is de webshop soms wat onoverzichtelijk (maar de zoekfunctie zorgt dat dit geen probleem is) en de pakketten worden aangetekend verstuurd waardoor je thuis moet zijn om te tekenen (wat ook weer op te lossen is met een pickup-point). prima webshop.
Antwoord van Lamar GamesHi Olivier,
Dankvoor je 5 sterren. En hoe ik er naar kijk: Er zijn geen minpunten alleen maar feedback ;-) En ik daar luister ik graag naar. Qua overzichtelijkheid ben ik het helemaal met je eens. Ik heb de website al 15 jaar en ik ben uit mijn jasje gegroeid. Er komt een nieuwe website aan die (hopelijk) veel overzichtelijker wordt.
Het kost alleen wat tijd om het goed te doen terwijl je winkel open blijft.
Qua aangetekend verzenden. Dat is iets wat eigenlijk noodzakelijk is in mijn ogen. Ik verstuur alles boven de €50 verzekerd. Verzekerd betekent ook aangetekend. Dat is wellicht wat lastig omdat je er thuis voor moet zijn maar het voorkomt dat een bezorger het pakket buiten voor de deur zet of in de kliko stopt of iets dergelijks.
En als het gebeurt dan zijn we dus verzekerd en dat voorkomt een hoop gedoe.
Want als een pakket kwijt raakt of beschadigd aankomt dan kun je niets beginnen bij postnl als het niet verzekerd verzonden is. Vandaar dus die keuze. Ik weet niet heel goed hoe ik dit beter kan doen maar ik sta altijd open voor suggesties dus als je die hebt dan mag je me altijd even bellen of mailen!
JK
Goeie prijzen en versturen heel snel, top!
Antwoord van Lamar GamesThanks JK!
Clifton Sohier
Altijd vriendelijk, optijd en behulpzaam met vragen over producten
Antwoord van Lamar GamesThanks Clifton. Het geldt eigenlijk ook voor mijn klanten.
(bijna) Iedereen is gewoon chill, ook als er een keertje iets niet helemaal perfect gaat :-) -
Sébastien
Heel Snel
Antwoord van Lamar GamesDankjewel Sébastien!
Neal
Goed aanbod, goede prijzen en na de bestelling snel verzonden!
De volgende werkdag goed verpakt in huis. Top!Antwoord van Lamar GamesDankjewel Neal. Fijn om te lezen.
Nogmaals heel veel plezier ermee en wellicht tot een volgende keer :-) -
Giovanny Rijckewaert
Zondagavond nog besteld en tegen de dinsdag al in huis. Top service! 👌
Antwoord van Lamar GamesThanks Giovanni!
An Cuypers
Snelle levering, mijn bestelling ging vlot
Antwoord van Lamar GamesDankjewel voor de mooie beoordeling An :-)
Mark Janssen
De online winkel voor Warhammer en spelcomputers.
Antwoord van Lamar GamesDank voor het compliment Mark! En voor de 5 sterren :-)
Jay-Jay Hessing
Top prijs goed verpakt en mooi op tijd geleverd hartelijk bedankt weer
Antwoord van Lamar GamesThanks Jay-Jay! Jij ook weer bedankt voor de bestelling, het vertrouwen en de mooie review :-)
Jeffrey
Snel en vriendelijk. Alles op tijd verstuurd!
Antwoord van Lamar GamesDankjewel Jeffrey! Heel veel plezier ermee :-)
Leon Mulder
Snel bezorgd. Welliswaar in een envelope en de doos was wat gekrekeld maar die gaat toch weg
Antwoord van Lamar GamesDank voor de 5 sterren Leon!
Wat betreft de opmerking: Het was net op het randje voor een envelop of een doosje. Ik doe meestal karton aan de boven en onderkant en dan gaat het (bijna) altijd goed. Daarnaast is het verzekerd verzonden dus mocht er alsnog iets zijn dan mag je altijd bellen/mailen. En als je een keer het doosje wel wil bewaren en hij is gekreukeld dan mag je ook altijd contact opnemen want het hoort gewoon netjes aan te komen (ook als het in een luchtkussen envelop zit)!
Richard Wensing van Lamar Games -
Philip
Snelle bevestiging van de bestelling. Snelle levering.
Antwoord van Lamar GamesThanks Philip. (Voor het verzenden ben ik van postnl afhankelijk maar het is altijd prettig om te lezen dat dat ook goed gaat :-))
Tamara Claeys
Goede prijs voor het product en snelle levering
Antwoord van Lamar GamesDank voor de 5 sterren :-))
Vincent
Snelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van Lamar GamesDankjewel Vincent!
Alex
Altijd snelle verzending vanuit Lamargames. Dit is het enige bedrijf waar ik nooit problemen ervaar. Eigenaar is behulpzaam, prijzen zijn scherp. Ik koop alleen hier nog.
Antwoord van Lamar GamesWow. Dankjewel Alex. Erg tof compliment :-))
Björn
Flink assortiment, goede prijzen en snelle levering
Antwoord van Lamar GamesThanks Björn!