Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Lamineralium heeft 2 4 ster reviews 2
Lamineralium heeft 1 3 ster reviews 1
Lamineralium heeft 1 2 ster reviews 1
Lamineralium heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Jasmijn Vdf Knopling

Heel fijn en prettig contact, prachtige items. Ook toen bij mijn bestelling die heel flot werd geleverd, een beschadiging bleek te zitten aan 1 van mijn bestelde items, werd dat heel vriendelijk opgelost met een korting op het product of de mogelijkheid om het weer terug te sturen. Ik heb het ondanks de beschadiging toch gehouden, want vond het een prachtig stuk met hele mooie duidelijke details. Was erg blij met deze oplossing, de producten en de hartelijke reacties. Ook fijn dat er heel veel betalingopties mogelijk zijn, waaronder betalen in drie, Ideal en achteraf betalen. Erg tevreden

2. Peter Demarteau

Fijne vlugge en profesionele afhandeling van de bestelling. En zelfs een verassing.

3. Hoe zou je Lamineralium beoordelen?

4. Koen Six

The best!

5. Caroline van Hilten

Altijd een feestje om het pakketje uit te pakken. Snel en goed verpakt verzonden. Ook een persoonlijk kaartje met tekst en een kadootje ontbreken niet. Aandacht voor jou als cliënt is belangrijk, bedankt weer! 🪷

6. Glimmer

Al de zoveelste keer bij Wiarda besteld. She never ceases to amaze✨ That’s all I have to say🩷

7. Susan Witlox

Heel erg snel geleverd met lieve kaartjes en cadeautjes in de doos. Heel erg dankbaar!