Lamineralium
Harold Ruyters
Werd snel geleverd. Netjes en goed verpakt. En het extra cadeautje was erg mooi. Dankjwel voor de mooie stenen.
Peggy
Snel geleverd. Ingepakt als een kadootje en leuke freebee bij de bestelling.
Hoe beoordeel je Lamineralium?
Caroline van Hilten
Snelle verzending met een lief kadootje erbij. Superleuk en goed beschermd ingepakt. Een aanrader!!!!
Angelique Olivier
Super blij met mijn bestelling en zo ontzettend mooi ingepakt!
Ineke
Recent voor de tweede keer 'n bestelling geplaatst en dat is mij wederom heel goed bevallen.
Duidelijke foto's en dus ook artikelen van mooie kwaliteit ontvangen.
De persoonlijke service was weer geweldig. Je bestelling met zoveel liefde en zorgvuldige aandacht te ontvangen maakt je vanzelf blij. Leuke attentie erbij maakte het helemaal af. Net als de vorige keer zeker 'n aanrader! -
Jacqueline in t Veld
Prachtige ammoniet in leisteen. Past precies bij mijn kleine verzameling! Een lief geschreven kaartje erbij met twee kleine kadootjes.🫶🏻
En ook nog snelle levering ..geweldig 🌟 -
Elke Buntinx
Keer op keer een feest om uit te pakken! Ik ken niemand die zoveel liefde en zorg in haar pakketjes steekt als Wiarda van Lamineralium. Producten van hoge kwaliteit, héél vriendelijk en klantgericht, snelle verzending, prachtige pakketjes,… Ik raad iedereen aan eens een bestelling te plaatsen om dit zelf te ervaren! 💜
Melody de Graaf
Sandra Le mair
Super blij met de bestelling... Snelle levering... Product zoals beschreven thnx.
Katrien
De reviews worden wat saai door de continue prachtige kwaliteit van de stenen, de vlotte levering en de fantastische service van Wiarda! 😊
Helle
Snel geleverd, goed ingepakt en met een heel lief kaartje en kadootje erbij😍
Esther Jacobsen
Alles weer zo goed verpakt en prachtige stukken!!!! Echt mooie en aparte edelstenen die een prachtige toevoeging aan de verzameling zijn!
Sylvie Allegria
Zo mooi ontvangen ben SUPER content volgen zeker nog bestellingen 💙💜❤️ ongelooflijk lief persoon ook wou dit er toch ook zeker nog bij vermelden
Isabella Dekkers
Altijd weer een feestje om uit te pakken
MARLEEN MAGELINCKX
Super mooie oorbellen. Mooi gemaakt. Snel geleverd ! En On Top mooie boodschap toegevoegd, hartje en wierookkegel als bedank voor de bestelling. Super ervaring dus ! Bedankt lieve Dame !
Franka
Snelle verzending, supermooi verpakt en mooie producten!
Aad Reijsbergen
Fantastisch mooie stukken, vriendelijk, uitermate goeie service, redelijke prijzen en al met al zeer aan te bevelen
Lucas Bols
Altijd een vleugje mystiek bij Wiarda, het heeft iets extra!
Ann
Elk pakket van Lamineralium is een feestje om open te maken. Alles is van prachtige kwaliteit en in elke live is er voor ieder wat wils. Ik wil gerust wat meer sterren geven 😊
Petra Baars
Snelle levering van mijn mooie steen. Mooi en met zorg ingepakt. Lief handgeschreven kaartje erbij met een cadeautje. Super!