Lamineralium
Dé webshop met de mooiste Mineralen, Edelstenen, Sieraden & Spirituele Gifts.
9,9

• kim
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Ten eerste me complimenten hoe deze lieve mevr me te woord heeft gestaan op watsap + alle tijd en moeite heeft genomen om me te helpen😇.Daarnaast ook met het leuk verpakken van de cadeautjes😊.Alleen jammer dat het mis is gegaan tijdes het vervoeren hierdoor de armbandjes beschadigd zijn geraakt waar zei niets aan kan doen, omdat ze echt het goed had verpakt😥.We zijn samen tot een goede oplossing gekomen ,en waardeer hoe zei het goed opgepakt heeft😇. Ik zal zeker als het niet omtrent feestdagen is opnieuw bestellen☺️

• Anita Westland
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Ieder pakketje van Wiarda is een pakketje vol liefde. Je weet dat je in goede handen bent als je een mooi stuk zoekt voor jezelf of iemand anders. Wiarda denkt heel graag met je mee en de liefde die zij voor alle stenen heeft kun je voelen in ieder pakketje. Kwaliteit is hoog, kennis is hoog, kortom een echt cadeau. Het zielspakket is ook een zeer grote aanrader, wil je jezelf echt iets moois gunnen voor kerst... geef jezelf dat pakket cadeau. Meer dan alles waard

• Hoe beoordeel je Lamineralium?

• Franka
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Heel goede en persoonlijke service, alles wordt zorguldig verpakt & snel verzonden, en de producten zijn heel mooi!

• Katrien
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Grote kwaliteit, snelle verzending en enorm aangenaam! Altijd een groot plezier!

• Gina

de hangers zijn fake

Antwoord van Lamineralium

Hi Gina,
    Wat jammer te zien dat je wel deze reactie plaatst maar je mij dit hebt laten weten. Wanneer je mij had bericht had je uiteraard kosteloos retour mogen sturen, ik controleer en sta achter ieder van mijn producten wat ik aanbied en wanneer iets niet is zoals aangegeven sta ik daar ook garant voor. Jammer dat je dit zo laat weten, ik had zeker een oplossing voor je gehad.

• Glimmer
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Zoals altijd super liefdevol ingepakt, heerlijk ruikend naar Angel Healing incense cones. De kwaliteit van de kristallen/mineralen en give-aways is spot on.

• Petra Baars
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Zo'n fijne webshop. Mooie stenen voor goede prijs en fijne service met altijd een warm persoonlijk tintje.

• Sofie
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Leuke live sales via instagram met een prachtig assortiment! Alles was stevig verpakt, snel verzonden en heel leuk ingepakt. Voelde als cadeautjes openmaken :-). Ben erg blij met m’n aankopen! Zeker een aanrader om bij Wiarda te bestellen!!

• Caroline van Hilten
    Review voor Lamineralium

Wat is het toch iedere keer een feestje! Mooi ingepakt met een persoonlijk briefje erbij. Klein geschenk en wierook, het wordt zo gewaardeerd die liefdevolle attenties👍🏻
    Dus ja, ik bestel hier graag. Alles wordt goed beschermd ingepakt en verstuurd.

• Sascha
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Heel leuk/mooi verzorgd pakketje ontvangen! Alles in goede orde ontvangen.😃 Zou er zo weer bestellen.

• Sharine Van Kimmenaede

Super claims aardigen

• Mariëlle
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Altijd mooie aanwinsten voor mijn verzameling. Alles word met zorg ingepakt en snel verzonden. Geen vraag is te gek. Ik kijk altijd vol ongeduld uit naar mijn pakketje.

• Nicole
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Leuke live sale, mooie produkten en goede service. En...superleuk verpakt!!

• Esther Jacobsen
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Weer een prachtig pakketje ontvangen naar aanleiding van een gezellige livesale. Prachtig verpakt, echt een cadeautje om uit te pakken en de edelstenen zijn altijd nog mooier in het echt! Ook zit er altijd een leuke en lieve verrassing bij.

• Tanja
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Prachtige armband , top service !

• Birgit
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Prachtige edelsteen hanger, nog mooier dan verwacht! De details en afwerking zijn perfect, en de steen straalt echt. Daarnaast super snelle verzending, waardoor ik hem al snel met veel plezier kon dragen.

• Koen S
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Always the best! Haar kennis is zo diep alsook de manier waarop alles verzonden word en word aangebracht! Always the best! Her knowledge is so profound, as is the way everything is shipped and delivered!

• Sharine Van Kimmenaede
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Snelle afgeleverd en alles was zorgvuldig ingepakt

• Nynke

Zeer tevreden

• Harold Ruyters
    Geverifieerde klant van Lamineralium

Ontzettend mooie stenen weer. En het kleine cadeautje heeft men jongste zoon geclaimd.