Lang Leven Konijnen
De winkel voor iedereen die van konijnen houdt!

Waar koop je dat?
Dat is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Nou … we maken het zelf, we laten het maken of kopen het in bij groothandels. Maar daar heb jij als konijnenliefhebber natuurlijk niets aan. Jij wilt al jouw konijnenproducten overzichtelijk bij elkaar zodat je niet alleen weet dat het geschikt is voor jouw konijnen maar ook dat het van een goede kwaliteit is.

Wij doen alles met een reden: Een lang en gezond leven voor (onze) konijnen. Om het jou makkelijker te maken hebben we de shop in de vier seizoenen ingedeeld. Zo weet je wat je - per seizoen - in huis moet hebben voor jouw konijnen. Lang Leven Konijnen!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.