Erg tevreden over het bestelproces, de aankoop en de levering. Aardige vent die de levering kwam brengen. Hij heeft de tafel en stoelen netjes in elkaar gezet en nam het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Ik ben erg te spreken over deze service. Als klein minpuntje, ze geven van te voren niet aan dat de chauffeur alleen komt, hierdoor moest ik helpen met tillen. Dit is voor mij geen probleem, maar voor oudere mensen zou dit een probleem kunnen zijn.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2014
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Mart
- Leo
Mijn parasol is op de afgesproken tijd geleverd en door mijzelf opgebouwd (geen probleem) maar op de site van Latour staat dat hun eigen mensen de afgeleverde artikelen plaatsen en monteren
Hoe zou je Latour Tuinmeubelen beoordelen?
- Daphne Dielissen
Fijn contact, snelle levering en een prachtige parasol!
- Gerard
We hebben 2 prachtige ligbedden en 6 prachtige tuinstoelen gekocht bij "LATOUR" en zijn vanaf het begin in de winkel tot bezorging aan huis zeer tevreden over de uitleg in de winkel tot aan de bezorging waar we ook een goede service kregen van de bezorger. (Enige smetje dat onze bijzettafeltjes voor de ligbedden er niet bij waren kwam door warmte denk ik😰) maar dat wordt netjes opgelost. Kortom zeker een bezoek waard aan de showroom in Lith met prachtige tuinmeubelen.
- Nathalie
Online besteld. Top services van het begin tot het einde. Snelle levering (België). Tuinset en ligbed werden uitgepakt,gemonteerd en de verpakking meegenomen. Echt een aanrader!
- Nicolette
Alles naar wens verlopen. Tafel goed afgeleverd door een ( ondanks de hitte) een vriedelijke chauffeur.