Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Latour Tuinmeubelen heeft 109 4 ster reviews 109
Latour Tuinmeubelen heeft 7 3 ster reviews 7
Latour Tuinmeubelen heeft 3 2 ster reviews 3
Latour Tuinmeubelen heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Jan van Balkom

Vier mooie Bellini folding chairs with arm. Keurig thuisbezorgd. We zijn er blij mee. Artikelnr 18803

2. Hans van der Plas

Hele goede en nette service en bezorging alleen jammer dat er geen salontafel bij was terwijl alles al weken terug besteld is. Hele mooie zaak met prachtige tuinmeublementen

3. Hoe zou je Latour Tuinmeubelen beoordelen?

4. p.philipsen

nette service bij het al leveren en correct geplaatst

5. Melinda

Fantastisch klanten service. Bij mijn bestelling zagen ze dat ik bijzet tafels in de verkeurde kleur bij de buiten meubels heb gekozen en gelijk mij gemaild met de vraag of ik de kleur bijzettafels wilde veranderen om bij de meubels te passen. Heel attent en oplettend. De bezorger was fantastisch - super vriendelijk en behulpzaam. En sterk - die meubels wegen nog wat. Petje af voor de service. Er ontbrak een voetenbank bij de levering en toen ik belde was dat binnen 10 minuten geregeld - en ik bedoel daarbij echt geregeld want dan had ik al bericht over de nalevering van bezorger zelf.

6. David De Schacht

Vlotte en perfecte verkoop. Latour doet inspanningen om op heel korte termijn te leveren en komt zo aan vragen van haar klanten maximaal tegemoet. Super levering door vriendelijke medewerkers die alles tot in de puntjes afwerken. Een aanrader!!

7. Dirk en Nancy

Top service ! Correct, binnen de afgesproken tijdspanne, super vriendelijke man, plaatste de stoelen onverwachts ook nog eens in elkaar, en nam ook het karton weer netjes mee. Dat kom je echt quasi niet meer tegen! Top top top! Heel tevreden.