Lavieonline
Merken:
King Louie | Zilch | Seasalt Cornwall | White Stuff | Danefae Copenhagen | John Hanly | Nell Bijoux | The English Soap Company | Eribé.
Gilberte
Alles verliep zoals verwacht omdat ik gekozen had voor track en trace, waar wel voor betaald wordt. In ieder geval, leuke kleedjes ontvangen.
Marjolein Bol
Geweldig geholpen, de maat was helaas toch te klein voor me, in de winkel werd meteen een maatje groter nabesteld. Klasse!
Hoe beoordeel je Lavieonline?
Doreen Mazereeuw-de Moed
Hele snelle reactie en verzending, netjes verpakt en superblij met mijn aankoop!
Maya Van charldorp
Wilma Bijl
Prima, geweldig blij mee!
Rhea Vincent
Mooie jurken van mooi materiaal. De lengte staat me helaas niet goed en bij de rode jurk stonden de zakken uit waarsoor het leek alsof ik nog bredere heupen heb dan ik al heb dus die heb ik geretourneerd. De blauwe, prachtig design!, ga ik zelf korter maken.
Ilona Lesscher
Fijn adres voor mijn favoriete merk! Goede service en snelle afhandeling.
Henriette Nieuwhof
Snelle levering, goed verpakt, erg blij mee :)
Yvonne de Rijcke
Alleen maar positieve ervaring qua kleding en bezorging
S.J. Versluis-Droogers
Snelle levering , netjes verpakt
Kathrin Karl
Toller Pulli, schneller Versand. DANKE!
Antwoord van Lavieonline
Vielen Dank für Ihre Bewertung unseres Webshops und vielen Dank für Ihre Bestellung!
Schönen Tag noch und vielleicht bis bald!
Mit freundlichen Grüße,
Hanneke de Jong. -
Ulrike
Very reliable company which offers quality service and outstanding products. I am glad I found it
Antwoord van LavieonlineHi Ulrike,
Thank you for your kind words en the time you took to write us a review.
Wishing you a lovely day,
Lavieonline.nl
Hanneke. -
Rina Bos-van Alst
Goede communicatie en service
Antwoord van LavieonlineDag Rina,
Dank je wel voor je mooie review, daar worden wij blij van!
Fijne dag toegewenst,
Lavieonline.nl
Hanneke de Jong. -
Rachel van Leeuwen
Geweldige collectie van zeer goede kwaliteit. Zeer vriendelijke en servicegerichte medewerkers en alles altijd tot in de puntjes verzorgd.
Clara Bakker
Snelle levering, helaas was de jurk die ik besteld kwa kleur wat anders dan verwacht. Voor het terugsturen moest ik portokosten betalen, echter dat vind ik een goed idee omdat het voortkomt dat mensen te makkelijk iets bestellen en dan weer terugsturen.
Els Beemster
Nette levering.
Titia
Alles is heel vlot afgehandeld, kleding goed verpakt, heel positief. Alleen jammer dat je niet op voorhand kan kiezen voor aflevering bij een pakketafhaalpunt. Nu is dat bij een brievenbuspakketje niet nodig, maar dat weet je niet van tevoren.
Hilda
Snelle levering op tijd voor onze vakantie!
Anja Bijleveld
Hele goede duidelijke service. Goede afhandeling ook bij producten terugsturen.
Antwoord van LavieonlineDag Anja,
dank je wel voor deze mooie review, daar zijn we heel blij mee..
Groet,
Elieske
Prachtige sjaal, traditionele kwaliteit, veilig verpakt en vlotte levering
Antwoord van LavieonlineDank je wel, heel fijn om te horen..