Layered Creatives

Layered Creatives

Ben je op zoek naar een uniek aandenken aan een belangrijke plek? Wil je nostalgisch dagdromen over jouw vakantiehuis, een periode koesteren uit je leven of binnenshuis kunnen genieten van het buitenaanzicht van jouw huis op een creatieve manier?

Er zijn inderdaad talloze redenen om een tekening van een gebouw te laten maken.

Met een 3D print van Layered Creatives maak je die tekening nog net wat unieker. Door deze driedimensionale print komt het reliëf van jouw gevel echt bij je binnen.
De zekerheden van https://layeredcreatives.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.