Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Ledschoenen.nl heeft 2 4 ster reviews 2
Ledschoenen.nl heeft 0 3 ster reviews 0
Ledschoenen.nl heeft 0 2 ster reviews 0
Ledschoenen.nl heeft 8 1 ster reviews 8

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Tako

In eerste instantie losse accuutjes besteld voor mijn led-schoenen. Snel geleverd ! Helaas liet het product te wensen over. Ter compensatie is binnen 24 uur , na contact, een compleet paar nieuwe schoenen one service naar mij toe gezonden. Super klantvriendelijk !

2. Dries

Eerst promoten ze op de homepage ledschoenen aan €39.95, dan blijkt dit verkeerde info te zijn want schoenen kosten allemaal €49.95. Maar goed ik wil ze bestellen. Dan gratis verzending vanaf 50€ maar alle schoenen kosten 49.95 en dan komt er 7€ verzendkost bij, een beetje raar niet. Contact opgenomen met chatsupport en direct iemand aan de andere kant wat antwoord dat ze geen gratis verzending hebben en deze info (GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE €50,- | VOOR 23:00 UUR BESTELD = MORGEN VERZONDEN!*) bovenaan de website niet klopt. Ze zouden het direct aanpassen, maar dat is niet gebeurd. LET OP met dit soort praktijken, ze lokken je met foutieve info en je betaalt uiteindelijk 50% meer dan waar ze mee promoten.

3. Hoe zou je Ledschoenen.nl beoordelen?

4. Kim

Ik wil de schoenen retour sturen en zoek contact met de winkel. Op de site staat dat je naar ledschoenen. nl moet mailen, maar dat moet volgens de chat ledschoenen@gmail.com zijn. Ik heb verschillende keren gemaild om een retourformulier te krijgen, maar krijg geen antwoord. De levering ging snel, maar als je het wil terugsturen, geven ze niet thuis. 40 euro weggegooid. Sowieso vreemd dat er niet standaard een retourformulier bij zit, zoals bij de meeste webshops. Ook vreemd dat het niet duidelijk is waarheen je moet mailen. Nog vreemder dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn......

5. Leinie

11 dagen geleden heb ik ledschoenen besteld. Ze zijn ook betaald. Tot op heden niets ontvangen. Op livechat wordt niet gereageerd en mail wordt niet beantwoord ! Zeer slecht. Ik ben dus gewoon opgelicht. Dus, niets bestellen bij ledschoenen.nl is mijn advies !

6. Natalie

Nadat mijn bestelling niet paste heb ik contact opgenomen met de webwinkel en het product teruggestuurd. Sinds dien heb ik niets meer van ze vernomen. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd en ik heb ook geen geld terug gekregen. Ik heb mijn product ongeveer 8 weken geleden retour gestuurd. 2 dagen later: Na het plaatsen van deze review heeft ledschoenen.nl diezelfde dag nog contact met mij opgenomen. Inmiddels is het opgelost. Ik blijf het vreemd en niet netjes vinden dat ik eerst een slechte review moet plaatsen om geholpen te worden.

7. Charissa

Ik ben super blij met mijn schoenen! Ik had ze na de bestelling meteen de volgende dag in huis. Na het opladen van de schoenen kan je er lang mee doen. Er wordt ook altijd snel gereageerd op de chat als je vragen hebt, zelfs in het weekend en 's avonds. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.