Leer-onderhoud
Bij Leer-onderhoud.nl vind je een uitgebreid assortiment aan producten voor leeronderhoud, houtonderhoud, textielonderhoud en materialen voor RVS, natuursteen, kunststof, meubelpootjes, autoaccessoires en kleding.
lederwaren meubelen tapijt
8,5
Filter 58 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 25 met beschrijving

• René Segers
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Zeer goede service en snelle levering.
    Kwaliteit van het product is ook zeeg goed !

• Els Dirkx
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

In goede staat ontvangen en duidelijke berichtgeving!

• Hoe beoordeel je Leer-onderhoud?

• Greet Hoefnagels-Klaij
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Pakket is er nog niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord van Leer-onderhoud

Dank voor uw bericht — we begrijpen heel goed dat u ongeduldig wacht op uw Leather Repair Pencil. Goed nieuws: het pakket is niet kwijt, maar onderweg met DPD.

De actuele status geeft aan dat het zich momenteel in het sorteercentrum bevindt en onderweg is voor bezorging. Dat betekent dat het heel binnenkort bij u zal worden aangeboden.

We houden het uiteraard ook zelf in de gaten tot het bij u is afgeleverd. Nog even geduld — uw bestelling is echt bijna bij u thuis. Wist u overigens dat u ons ook rechtstreeks kan mailen. U krijgt dan nog sneller antwoord van ons.

• Bart Bergman

Dik inorde.
    Enige minpunt is dat de website niet 24 uur verwerkt.

• Marja
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Snelle levering en goed verpakt.

• Henk Vaneveld
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

De webwinkel functioneert prima, al enkele malen het product tot bolle tevredenheid hier gekocht
    Helaas geleverd via DPD en dan weet je het al
    1 keer aanbellen pakket voor de deur zetten en meteen weglopen, of je nu thuis bent of niet
    Je moet dan maar hopen dat het er nog staat als je thuiskomt
    Advies: verzenden via Post.nl (DHL doet precies hetzelfde als DPD)
    Gelukkig een reactie hierop gehad van de webwinkel, zij gaan de mogelijkheid bieden zelf je vervoerder te kiezen 👍

Bedankt voor uw bericht.

Het spijt ons te horen dat de bezorging van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Helaas hebben wij als bedrijf geen invloed op het handelen van externe vervoerders zoals DPD. Iedere vervoerder kent zijn eigen werkwijze en uitdagingen, en het uiteindelijke verloop van de bezorging hangt vaak af van het bezorgpersoneel op dat moment.

Wij willen u bij een volgende bestelling graag de mogelijkheid bieden om zelf aan te geven met welke vervoerder u de meeste positieve ervaringen heeft. Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee bij het verzenden van uw bestelling.

Tot slot willen we toch aangeven dat we het jammer vinden dat onze webshop een negatieve beoordeling ontvangt voor iets waar wij als afzender geen directe invloed op hebben. In dit geval zou een eventuele klacht of beoordeling beter gericht kunnen worden aan de vervoerder zelf, in dit geval DPD.

We hopen u desondanks in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en het vertrouwen te kunnen herstellen.

• Jan van der Loo
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

precies wat ik nodig had

• Patrick Rens
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Zeer goed product, evenwel wat trage levering (wat voor mij ook niet echt een probleem was).

• Lianda Van laerhoven
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Bestelling geannuleerd, toch verstuurd. Retourlabel via mail ontvangen

• Querine
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Goede online adviezen. Reageren heel snel op een vraag.

• Ggmm Muniaerts
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Mijn stoel weer in de oorspronkelijk kleur. Was geel geworden door de zon' nu weer cognac. Zonder vlekken

• Pascal
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Prima prijs, snel geleverd, alles naar wens. De set gebruik ik al jaren van het onderhoud van de bank. Goed produkt!

• Ans Van cuijk
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Ik heb geen pakket ontvangen dinsdag bezorgd maar toen was niemand thuis niks gezien

Antwoord van Leer-onderhoud

Goedenavond, U heeft een mail gehad dat uw bestelling bij een afhaalpunt ligt. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht is gekomen. Haalt u het niet op dan wordt het weer bij ons terug bezorgt en wordt het bedrag gecrediteerd.

• Jacqueline Lammers
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Erg fijn contact per mail en goede adviezen. Hele snelle verzending.

• Vanmiddag

SNEL GELEVERD PRIMA PRODUCT

• Ben

Helemaal goed!

• Pascal De Roo
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Niet alles heel duidelijk.

Antwoord van Leer-onderhoud

U kunt uw bestelling gewoon volgen via uw track and trace. U ziet dan dan dat het onderweg is en op het punt staat om afgeleverd te worden.

05222385111415

• thea ter beek
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

helaas teruggestuurd is niet de juiste kleur,zal het anders moeten oplossen

Antwoord van Leer-onderhoud

Deze recensie vind ik erg jammer en eerlijk gezegd geheel onterecht, aangezien u zelf voor dit product heeft gekozen en niet naar ons advies heeft geluisterd. U heeft gekozen voor een verkeerd product wat u overigens gewoon weer terug kunt sturen. Het is teleurstellend dat dit nu resulteert in een slechte recensie.

• R.J. van Westvoorne
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Leer ziet er goed uit en makkelijk te verwerken

• R.A.
    Geverifieerde klant van Leer-onderhoud

Snelle levering. Helaas verkeerde product ontvangen. Emailtje gestuurd. Probleem opgelost. Prima service.