Letsleds.nl

Letsleds.nl

Wij zijn dé webwinkel voor Led verlichting. Bij ons geniet je van de beste deals in een uitgebreid assortiment. Of je nu op zoek bent naar koud wit licht, neutraal licht of juist een warme uitstraling, bij ons vind je het allemaal. Advies nodig? Wij denken graag met je mee!
led verlichting slimme verlichting tuinverlichting
De zekerheden van https://www.letsleds.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Letsleds voorziet particulieren en bedrijven in duurzame LED verlichting. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.
Wij zijn dé webwinkel voor LED’s. Bij ons geniet je van de beste deals in een uitgebreid assortiment. Of je nu op zoek bent naar koud wit licht, neutraal licht of juist een warme uitstraling, bij ons vind je het allemaal. Gebruik de zoekfilters per categorie om producten te zoeken die aansluiten bij jouw verlichtingswensen.


Bekijk Manifest