Libra Djewelz

Libra Djewelz

Libra Djewelz is een webshop in sieraden en mode-accessoires. Sieraden van 925 sterling zilver en modieuze en trendy fashion sieraden voor dames. Een mooie collectie tassen, horloges, haarmode en wintermode en leuke giftsets voor speciale gelegenheden. Voor de heren hebben wij een eigentijdse collectie van armbanden en horloges. Kom vooral eens een kijkje nemen.
De zekerheden van https://www.libradjewelz.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.