Licentie Shop
Hoi wij zijn licentie shop. En net als iedereen hebben wij ook een hekel aan teveel betalen. Daarom hebben we deze webshop gemaakt. Zodat iedereen kan genieten van officiële licenties, maar wel tegen de laagste prijzen. Vaak zijn we zelfs de goedkoopste van Nederland. Onze webshop draait volautomatisch en dat zorgt ervoor dat wij deze goedkope prijzen kunnen aanbieden. Maar wil je toch even iemand spreken? Geen probleem, we staan voor je klaar zowel via chat,email,telefoon. Dus ondanks onze lage prijzen willen we niet bezuinigen op service. Neem gauw een kijkje in onze webshop en als er vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen.
De zekerheden van https://www.licentie-shop.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.