Licentie Shop
Hoi wij zijn licentie shop. En net als iedereen hebben wij ook een hekel aan teveel betalen. Daarom hebben we deze webshop gemaakt. Zodat iedereen kan genieten van officiƫle licenties, maar wel tegen de laagste prijzen. Vaak zijn we zelfs de goedkoopste van Nederland. Onze webshop draait volautomatisch en dat zorgt ervoor dat wij deze goedkope prijzen kunnen aanbieden. Maar wil je toch even iemand spreken? Geen probleem, we staan voor je klaar zowel via chat,email,telefoon. Dus ondanks onze lage prijzen willen we niet bezuinigen op service. Neem gauw een kijkje in onze webshop en als er vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen.

De zekerheden van https://www.licentie-shop.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.