Liefs uit Zierikzee

Liefs uit Zierikzee

Een gave conceptstore vol cadeautjes, lifestyle, interieur, mode en sieraden. Je kunt bij ons heerlijk rondstruinen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze gezellige roze conceptstore vindt je in het mooie Zierikzee. Het hele jaar door zijn wij op zoek naar de leukste producten voor onze klanten.
Je vindt bij ons kleding, sieraden, cadeautjes, kaarten, thee en nog veel meer. Mocht je iets hebben gezien in onze conceptstore maar vindt je het niet terug in de webshop. Dat kan. We krijgen heel regelmatig nieuwe producten binnen. Laat het ons dan weten en we sturen het graag naar je toe.


Bekijk Manifest