Lifestaal

Lifestaal

Wij leveren unieke metalen wanddecoraties die jouw interieur helemaal afmaken. Door het staal en de poedercoat afwerking ziet het er stoer en industrieel uit. Dit in combinatie met de strakke afwerking staat het in iedere ruimte.
De zekerheden van https://lifestaal.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een uniek staal design was hetgeen waar wij direct op vielen. Een spannende stap naar een ultieme kans die we hebben genomen.
Sinds 2020 is Lifestaal live en daar zijn wij de trotse eigenaren van. Wij zijn Gaby en Thijs, Gaby is de energieke kracht aan de voorkant en Thijs is het creatieve brein achter de schermen. Ons inziens de perfecte match!
Een doelgroep van 0-100 jaar maakt het voor ons uitdagend. We spelen in op de behoefte van de klant en staan open voor vragen omtrent nieuwe of aangepaste designs. Wij denken graag mee met jouw unieke product.


Bekijk Manifest