Lifestaal
Martin van Gestel
Zeer snelle levering, direct in het weekend van bestelling al bericht. Hele mooie kwaliteit van stevig kortenstaal.
Jan Janssen
Snelle levering en goed verpacht.
Hoe beoordeel je Lifestaal?
Heidi Migchels
Geweldige service snel binnen. Heb de vlinders al mooi hangen buiten.
Nico van t Loo
Snel geleverd en goed verpakt, zeer mooie levensboom staat geweldig in onze keuken😀
René Ramakers
Mooi product
frank
alles prima gegaan
Martin Bruchner
Snel geleverd en goed geïnformeerd.
Corrie van Hoof
Kreeg mooie spullen geleverd, TOP
Willemieke van Reenen
Snelle levering, goed verpakt.
Bifi
Mooie producten en snelle levering. Nu nog roest
J Boom
Ben erg blij met mijn boom ...
Raymond starmans
Super mooi! En tijdig geleverd
S Van Renterghem
Ik heb dit artikel helemaal nog niet ontvangen. Uiterst bijzonder dat in jullie enquete gesuggereerd wordt dat ik het al ontcangen heb. Bijzonder ook dat artikelen verkocht worden die niet voorradig zijn. Je mag een aanduiding van reeele levertijd verwachten!
Antwoord van LifestaalBeste S van. Renterghem,
De wielrenfiets is op dit moment niet op voorraad. Dit staat ook duidelijk vermeld op de productpagina. Je hebt ’m daarom als pre-order besteld.
Direct na je bestelling op 3 februari hebben we je ook nog gemaild dat de fiets binnen ongeveer 2 weken weer op voorraad zou zijn. We verwachten de fiets binnen nu en twee weken op voorraad. Zodra de fiets binnen is, sturen we ’m meteen naar je op. Je krijgt hiervoor automatisch een bericht via de mail. Mocht je hier nog vragen over hebben, horen we het graag! -
Fokke
Goede informatie en snelle levering.
Conny te Molder
Een prachtig cadeau voor mijn schoondochter,ze is er erg blij mee.
Rob
Snelle levering en prima kwaliteit. Netjes verpakt en voorzien van duidelijke beschrijving. Super blij mee. Ik heb gekozen voor 60cm en het staat prachtig in de woonkamer.
René
Mooi en snel
Marian Schaareman
Leuk assortiment , mooie prijzen
A L
Prachtige specht, goede maat, stevig materiaal.
Zeer snelle levering -
Ria Frijters
Heel lief kaartje bij de bestelling hoeft niet maar geeft net iets meer Bedankt!!