Lifestyle Uniq

Lifestyle Uniq

Is Lifestyle Uniq veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
De zekerheden van https://www.lifestyleuniq.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn verhaal begint bij liefde voor de natuur. Ik ben een buitenmens en dat zie je terug in mijn artikelen in de webshop. Veelal artikelen van natuurlijke materialen zoals b.v. zeegras, riet, bamboe. Ik wil mensen graag inspireren om hun eigen THUIS te creëren. Mijn eigen basiskleuren in huis zijn zwart, wit, bruin en beige, wat door mijn hele huis doorgetrokken is, van daaruit voeg ik soms wat kleur toe. Ik vind het belangrijk om mensen te behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden, met respect. Klantvriendelijkheid staat dus hoog in mijn vaandel.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.