Lifterz & Talls
KEvin
Goede verhoging, vooral in mijn Nike high-tops merk je duidelijk dat je wat langer lijkt. De zolen zitten redelijk comfortabel, al schuiven ze in sommige sneakers een beetje. Na een paar dagen dragen went het snel. Ik draag ze nu bijna dagelijks.
Tom8Rotterdam
Deze verhogende inlegzolen van Lifterz geven mij in de juiste schoenen echt een verhoging van 5 cm. Ik heb eerder andere modellen geprobeerd, maar die zaten vaak minder comfortabel of gaven niet de beloofde hoogte. Deze zolen bevallen veel beter: ze voelen stevig aan, schuiven niet en blijven onzichtbaar. Ik gebruik ze nu dagelijks in mijn hogere sneakers en laarzen en ben supertevreden. Eindelijk een product dat wél doet wat het belooft! 4/5 sterren waard !
Hoe beoordeel je Lifterz & Talls?
Mark
"De verhogende zolen van Lifterz.nl geven echt een merkbaar verschil, vooral in mijn hoge sneakers komt de extra lengte goed tot zijn recht. Qua pasvorm moest ik er wel even aan wennen, het voelt in het begin wat stug en niet in elke schoen even ideaal. Maar na een paar dagen dragen merk ik vooral de verhoging en dat is precies waar ik naar op zoek was. Voor mij zeker een blijvertje."
Jeroen
Zeer goed product, de zolen verhogen inderdaad met enkele centimeters. Hou er wel rekening mee dat je schoenen ruim genoeg dienen te zijn.
Snelle levering ! Top ! -
Vin
Deze nodig na knieprothese. Verschil in de lengte van mijn benen. Zooltje is stevig en geeft steun.
Michael9
Handige hakverhogers die comfortabel zitten (veel beter ga je echt niet vinden weet ik uit ervaring) en de druk op mijn hielen verlichten. Fijn dat je de hoogte kunt aanpassen.
Remco89
Bevallen goed, alleen jammer dat je steeds minder PostNL punten hebt bij ons in de regio. Niet echt de schuld van Lifters maar wel vervelend
Easy1
Ik had ze besteld voor mijn vriend, omdat ik net wat langer ben en hem daar vaak mee plaag. Ik had verwacht dat hij ze nooit aan zou doen… je raadt het nooit, hij draagt ze nu geregeld
Sushi
ik was skeptisch maar het scheelt zeker. Pak er wel even een goed pakkend schoen erbij. Ik heb het omgedraaid ben ermee gewoon naar een goedkope schoenenwinkel gegaan en heb zo de best passende schoen uitgezocht.
Die paar centimeter maken met met mijn 169cm toch ineens wat meer alledaags. Ik ben er erg blij mee !
Remco12
Kwalitatief goede inlegzool. Ondertussen al meerdere inlegzolen uitgeprobeerd maar dit is zeer zeker een blijvertje....
Robjeeees
Gekocht voor mijn vader voor het motorrijden aangezien hij niet goed bij de grond kan komen met zijn voeten. Door dit kan hij nu prima bij de grond komen. Kwaliteit is prima, stevig materiaal. Dat we dit niet eerder hebben aangeschaft blijft een raadsel.. ;-)
Ushh
In mijn gewone sneakers passen ze niet altijd. Als ik ze hierbij gebruik dan komt soms mijn hiel uit de schoen. In mijn hogere schoenen passen ze wel en zitten ze comfortabel. Het verschil in lengte is opmerkelijk.
Stephennn
Netjes verpakt binnen gekregen en bestelt met de EK actie, in mijn hoge timberlands zitten ze eigenlijk het beste en voel je je zeker een stuk langer. In sportschoenen heb ik ze nog niet bedoeld.
Ricky
Hulpstuk wat echt eerder uitgevonden had moeten worden. Ik ben niet zo heel groot, 160m. en dan telt elke centimeter. Tot voor vorig jaar waren wedges in en die kocht ik dan ook altijd, maar blijkbaar zijn die weer uit want er is bijna geen keus meer. Ik doe deze inlegzolen nu in bijna al mijn schoenen. Helaas ze passen niet overal in!! In schoenen die al wat strak zaten krijg ik het niet voor elkaar. Maar wel in lage sportschoenen. Ik doe dan de onderste helft en dan de binnenzool er overheen. In mijn hogere schoenen past gemakkelijk het hele ding. Super!
Lebruins
Prima product , goed om te dragen dit in tegenstelling met andere dure verhoogde schoenen.
aanpasbaarheid ook een voordeel , naargelang je hoge of lage schoenen draagt. -
Usha
Ben heel blij met de extra centimeters. De zooltjes voelen heel comfortabel aan. Na een tijdje merk je niet eens meer dat je de zooltjes draagt. Het enige nadeel is dat ze niet in al mijn schoenen passen.
Ulvenhout
In mijn gewone sneakers passen ze wel minder. Als ik ze hierbij gebruik dan komt mijn hiel uit de schoen. In mijn hogere schoenen passen ze beter. Het verschil in lengte is opmerkelijk.
Jan9
Netjes verpakt binnen gekregen en van prima kwaliteit zover ik kan beoordelen. Ze zijn best stevig ik vind dat zelf wel prettig. In sommige boots kan je echt goed die extra 5cm kwijt dan voel je wel echt een stuk langer
Dyon
Ze zien er goed uit en zijn van goede kwaliteit in vergelijking met andere merken die ik in het verleden heb gekocht.
EELCO
Prima kwaliteit en redelijk comfortabel, wel jammer dat je geen PostNL punt kan kiezen enkel pakketverzending.