Little Charlie's

Baby- en kids musthaves
9,7

• Elise
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Super goede service, snelle levering en prachtige producten

• Els Dam
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

De bestelling kwam heel snel binnen. Erg mooi verzorgd en zorgvuldig ingepakt

• Hoe beoordeel je Little Charlie's?

• Eulalia
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Really great service. Love the hairclips for my little one

• Shaunty Maduro
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Echt super leuke haarbandjes een fijne stof voor die kleintjes Ik had het maandag besteld en donderdag binnen perfect optijd voor de newborn shoot. Het was trouwens ook echt leuk ingepakt complimenten.

• Chloë Lamare
    Review voor Little Charlie's

Wat een prachtige webshop! Ik werd getipt door een vriendin en bestelde een leuke outfit voor onze kleine meid. Snel geleverd en leuk ingepakt. Goede ervaring en zeker niet de laatste bestelling!

• Marije Bleeker
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Prima bestelling, snelle service en klantvriendelijk.

• Marion
    Review voor Little Charlie's

Super mooie clipjes en haarbandje voor mijn kleine baby (Charlie heet ze toevallig ook). Mooie kwaliteit en met liefde verzorgd. Dat zie je! Bedankt Little Charlie’s

• Melissa van Dijk
    Review voor Little Charlie's

Prachtige producten, snelle levering en fijne communicatie. Ik kom hier zeker terug! :)

• Martina
    Review voor Little Charlie's

Al best veel gekocht de afgelopen 2 jaar en altijd blij met mijn bestellingen!
    Een feestje om uit te pakken en te gebruiken. Super service (bij vragen denkt Iris altijd met je mee) en snelle verzending! 🤎

• Bianca
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Leuke en mooie producten gekocht. Een feestje om te ontvangen en uit te mogen pakken!

• Super!!
    Review voor Little Charlie's

Mijn favoriete bestel adresje, Little Charlies is snel met leveren van de artikelen. Goede prijs kwaliteit en leuke spullen. Ze adviseert waar nodig, fijn en makkelijk contact, echt top! Ik bestel daardoor regelmatig haha 🌸🤭

• Edith Vos
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Al twee keer besteld, erg fijne (en snelle) persoonlijke webshop.

• Renske
    Review voor Little Charlie's

Snelle levering, mooi ingepakt en fantastische kleertjes voor mijn dochtertje. Het persoonlijke kaartje er bij maakte het helemaal af. Blij mee, en ik kom zeker terug!🫶🏼

• Laurence
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Mooie producten, snelle levering. Zeker aan te bevelen!

• Irene Kist
    Review voor Little Charlie's

Wat een fantastische webshop. Ik bestelde de wiegdeken voor mijn nichtje op komst en het jurkje voor mijn dochter. Het was een cadeautje om uit te pakken. Tot een volgende keer!

• Cyrelle
    Review voor Little Charlie's

Erg leuke verkoopster! Helpt meedenken in de maat. Mooie en fijne kleding met goeie kwaliteit! Mijn dochtertje staat het fantastisch!

• Josefa
    Review voor Little Charlie's

Bestelling ontzettend snel ontvangen. Heel mooi rokje en kniekousen. Echt heel blij mee. Ook een lief kaartje erbij met een mooi bijpassend haarclipje in de kleur van het bestelde rokje. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Ik ga het zeker nog een keer doen.

• Marieke Groot koerkamp
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Bedankt voor de goede service

• Floor
    Review voor Little Charlie's

Op de Lentemarkt een set haarspeldjes en een jurkje gekocht. Alle producten zagen er super vrolijk uit. De eigenaresse nam rustig de tijd om vragen te beantwoorden en gaf leuke stylingtips. De speldjes blijven goed zitten en het jurkje staat heel schattig. 5 sterren!!

• Kyara
    Review voor Little Charlie's

Eerste bestelling geplaatst, en opgehaald. Gevraagd of ik het op een bepaalde dag kon ophalen ivm een bruiloft. Erg snelle reactie en fijne service! Aardige eigenaresse en heel veel leuke spulletjes.
    Ik ga hier zeker vaker bestellen voor mijn kleine meid