Little Charlie's

Baby- en kids musthaves
9,5

• Marieke Groot koerkamp
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Bedankt voor de goede service

• Floor
    Review voor Little Charlie's

Op de Lentemarkt een set haarspeldjes en een jurkje gekocht. Alle producten zagen er super vrolijk uit. De eigenaresse nam rustig de tijd om vragen te beantwoorden en gaf leuke stylingtips. De speldjes blijven goed zitten en het jurkje staat heel schattig. 5 sterren!!

• Hoe beoordeel je Little Charlie's?

• Kyara
    Review voor Little Charlie's

Eerste bestelling geplaatst, en opgehaald. Gevraagd of ik het op een bepaalde dag kon ophalen ivm een bruiloft. Erg snelle reactie en fijne service! Aardige eigenaresse en heel veel leuke spulletjes.
    Ik ga hier zeker vaker bestellen voor mijn kleine meid

• Madelon
    Review voor Little Charlie's

Hele mooie knipjes & kleding! Webshop is overzichtelijk én je hebt het ook nog is snel in huis. Eigenaresse is super behulpzaam!

• Hele mooie zonnebril!
    Review voor Little Charlie's

Onlangs ben ik bij het Ladies Event in Hengelo geweest. Wat een mooie kraam had Little Charlies. Echt gave spulletjes! En wat een leuke dame is Iris. Ik heb een hele leuke ronde zonnebril gekocht voor mijn zoontje. Ondanks dat het geen cadeautje was, werd het heel leuk verpakt. De bril staat hem echt super leuk! Ga zeker nog meer bestellen via de website voor verjaardagen van nichtjes of andere meiden.

• Jelle
    Review voor Little Charlie's

Alles is gewoon van AliExpress. Ik heb iets gekocht wat ze zei dat handgemaakt zou zijn.

Antwoord van Little Charlie's

Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg geschrokken ben van je review. Je geeft aan dat de producten van AliExpress zouden komen, terwijl er volgens jou gezegd is dat ze handgemaakt zijn. Dat raakt me, omdat ik echt met hart en ziel werk aan mijn webshop. Elk item wordt met veel zorg en liefde handgemaakt óf uitgezocht bij verschillende leveranciers en groothandels, zowel lokaal als internationaal – binnen én buiten Europa.

Wat mij vooral raakt in je review, is dat je aangeeft dat ik onterecht zou communiceren dat producten handgemaakt zijn. Ik wil benadrukken dat ik daar heel zorgvuldig mee omga. Sommige items in mijn webshop zijn inderdaad met de hand gemaakt – door mijzelf of door lokale makers hier in Nederland. Wanneer dat niet zo is, vermeld ik dat ook niet. Ik zou daar nooit misleidend over communiceren.

Ik sta altijd open voor eerlijke feedback, maar wil ook graag de kans krijgen om dingen recht te zetten als er misverstanden zijn

Ik heb contact met je gezocht via de mail, hier wordt helaas niet meer op gereageerd.

• Lisanne
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Ontzettend leuke, lieve en schattige kleertjes. Snel verzonden. Heel leuk verpakt en zelfs nog een leuk persoonlijk kaartje en een extra knipje erbij.

• Ine Peters
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Leuke kleren. Zijn ook zoals ze op de foto staan.

• Lisa
    Review voor Little Charlie's

Al enkele keren antislip knipjes besteld. Blijven heel goed zitten en zijn niet duur. Heel erg blij mee! De bestelling is altijd heel leuk verpakt en we kregen er zelfs een persoonlijk kaartje met extra haarbandje en knipje bij. Heel mooi en ontzettend lief!

• Ellen
    Review voor Little Charlie's

Kennisgemaakt via kerstmarkt in Ootmarsum. Toen een onwijs leuk jurkje en mooie schoentjes gekocht voor mijn dochter. Krijg steeds de vraag waar haar jurk van is. Blijft mooi, kreukt ook niet. Heel fijn.
    Nu ook de antislip knipjes gekocht (blijven echt perfect zitten). En een heel leuk zomer hoedje.

• Daphne
    Review voor Little Charlie's

Op een braderie in Hengelo heb ik kennis gemaakt met little charlies en nu al een aantal keer hier besteld voor mijn dochter, en het is elke keer weer een feestje als het aankomt, zo leuk ingepakt! Snelle levering, klantvriendelijk en goede service. Vooral fan van de anti-slip knipjes. Ze heeft nog niet veel haar, maar dit blijft top zitten. Kan niet wachten tot ze wat langer haar heeft en ik ook andere leuke knipjes en elastiekjes kan bestellen:)

• Shaireena Rahimbaks
    Geverifieerde klant van Little Charlie's

Super mooie body en hele schattige sokjes! Kwaliteit en service zijn echt top. Zeer tevreden klant!

• Leonieke
    Review voor Little Charlie's

Deze webshop is fantastisch! De website is overzichtelijk, de producten zijn van topkwaliteit en de bestelling werd snel en met zorg geleverd. De service is zeer vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat hier passie achter zit! Een absolute aanrader voor mooie en duurzame baby - dreumes - peuter spullen. Ik heb al regelmatig iets besteld en er zullen er nog vele volgen!

• Ellen
    Review voor Little Charlie's

Super leuke collectie! Vaak leuke acties. Snelle verzending, goed contact en altijd super leuk verpakt!

• Kymm
    Review voor Little Charlie's

Wat een geweldige ervaring bij Littlle Charlies! Ik was op zoek naar kleertjes voor Quinn en ik ben meer dan tevreden. De collectie bestaat uit prachtige kledingstukken in zachte, aangename kleuren die perfect zijn voor een baby of peuter.

De service was echt uitstekend. Iris was ongelooflijk behulpzaam en vriendelijk. Ze begreep precies wat ik zocht en gaf geweldige suggesties. Haar kennis van de producten en aandacht voor detail maakten het winkelen een plezier.

De kwaliteit van de kleding is top en de prijzen zijn redelijk voor wat je krijgt. Ik ben zo blij met mijn aankopen dat ik zeker weet dat ik hier opnieuw zal komen winkelen.

Als je op zoek bent naar schattige, comfortabele kleding voor je kleintje, dan raad ik Little Charlies van harte aan. Vijf sterren!

• Yael
    Review voor Little Charlie's

Ontzettende leuke producten, fijne en eetlijke communicatie & snelle levering!

• Laura
    Review voor Little Charlie's

Snelle verzending en super leuk ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken.