Little Chipmunks

Little Chipmunks

Maken en verkopen van handgemaakte, biologische/fairtrade baby- en kinderkleding en accessiores.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij de webshop van Little Chipmunks!
Hier vind je door mij handgemaakte kleding en accessoires voor baby en kinderen.
Tevens werk ik ook veel met op maat gemaakte orders (afwijkende maat, ontwerp, stof). Ik laat mij inspireren door de stoffen waarbij ik voornamelijk kies voor stoffen die gecertificeerd zijn met GOTS (Bio-katoen met OKEO-TEX) en/of OEKO-tex en/of OCS 100 cs en TENCELTM Lyocell stoffen. Deze stoffen zijn ook heerlijk zacht voor de huid van jouw kleintje. Voor ons geldt eerst comfort en dan pas leuk om te zien.
Omdat alles handgemaakt is, zijn de hoeveelheid kledingstukken en stoffen beperkt op voorraad! Neem een kijkje e


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.