Little Monster
Bij Little Monster laten we ons inspireren door de belevingswereld van een kind. Net zoals kinderen, roept Little Monster plezier, creativiteit, verbeelding en humor op. Wij creëren vrolijke designs met een grappige twist zodat ze leuk blijven voor een grote doelgroep. De dieren en karakters zijn speels en spreken direct tot de verbeelding. Elk karakter heeft zijn eigen persoonlijkheid, ondeugend, ijdel, eigenwijs, grappig of leergierig. Wie ben jij?
Overdag zitten kinderen vaak bomvol energie en zijn vol van emoties, indrukken en enthousiasme. Ons motto is: Speel overdag als een klein monstertje en slaap ‘s nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster.
De zekerheden van https://www.littlemonster.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.