Schattige pakjes, zachte stof, goede service! Heel blij met de pakjes die ik heb gekocht voor mijn dochtertje 😍
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Denise Zevenhoven
- Nicky
Voor het eerst besteld , maar ik had het verkeerde haarbandje bij het pakje besteld. Ik werd netjes gebeld dat dit bandje niet bij het pakje hoorde. Zo fijn dat ze dat heeft gedaan. De site is heel overzichtelijk hoor maar ik heb gewoon niet goed opgelet. Het is nu opgelost, dus de service is nu al top. Ik verwacht dat de rest ook top is.inmiddels binnen gekregen en zoals verwacht alles was goed. Wat een top service.
Hoe zou je Little One Clothing beoordelen?
- Laura
Mooie duidelijke website, broekjes besteld als kraamcadeau nadat ik een geboortepakje cadeau had gekregen waar ik super enthousiast over was! Ze zijn eerder opgestuurd zodat ik niet met lege handen zou komen. Wat een top service! Toen ze eenmaal aankwamen was ik weer net zo enthousiast als over ons eigen geboortepakje! Wat een mooie stof en wat een mooie afwerking!
- Monique Roseboom
Zachte stof, leuk, schattig en van goede kwaliteit.
- Nicolien
Fijne webshop. Duidelijk omschreven, mooie producten. Helemaal verliefd op m'n konijnenslofjes! En ook nog een mooi kraamcadeau besteld (gepersonaliseerde tas). Goede service, mooi ingepakt. Al met al: aanrader!
- Elly
Boxpakje little one Bears besteld om kado te geven! Heel mooi ingepakt en lief kaartje erbij. De persoon was er heel blij mee prachtige kwaliteit!! En ondanks het hand gemaakt word na bestelling snel geleverd! Volgende kraamjado kom ik zeker terug!!