Little Pear
Bij Little Pear worden alle producten met veel liefde gemaakt in eigen atelier.
Wij werken volgens een duurzaam concept. Zo worden de producten pas gemaakt als er ook daadwerkelijk een bestelling is binnen gekomen.
Op deze manier worden er geen materialen verspild en heb jij altijd een uniek product
De zekerheden van https://www.LittlePear.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij Little Pear.
Mijn naam is Diane en met veel liefde maak ik alle producten in eigen atelier.
Ik werk volgens een duurzaam concept. Zo worden alle producten pas gemaakt als er ook daadwerkelijk een bestelling is binnen gekomen.
Op deze manier worden er geen materialen verspild en heb jij ook nog eens een echt uniek product in huis!


Bekijk Manifest