Little Pear
Wij werken volgens een duurzaam concept. Zo worden de producten pas gemaakt als er ook daadwerkelijk een bestelling is binnen gekomen.
Op deze manier worden er geen materialen verspild en heb jij altijd een uniek product
Robin Oosterbroek
Super blij met het mooie dekentje!
Saraya Koster
Kookschort is keurig afgewerkt en gemaakt van hele fijne stoffen.
Hoe beoordeel je Little Pear?
Shanien
Leuk dat er veel keuze uit materialen is bij Little Pear. Vlot contact over de mail of app. Heel fijn!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Shanien!
Boyd De Ruijter
Topie
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Boyd!
Franziska Pechtl
Leuk product en zeer goed contact.
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Franziska!
Suzanne Repkes
Goede service en heel blij met de poncho!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Suzanne!
Sabine
Een supersnelle service! Ik heb het pakketje heel snel mogen ontvangen en de producten zijn prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee :)
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Sabine!
Dionne
Snelle service!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Dionne!
Evelyn
Voor de tweede keer besteld en enorm tevreden. De gepersonaliseerde omslagdoek is van mooie kwaliteit en precies zoals ik had verwacht. Daarnaast was de levering super snel. Zeker een aanrader!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Evelyn!
Michèle Das
Snelle levering, de bestelling was sneller dan verwacht in huis
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Michèle
Esmee
Ontzettend snelle levering, en prachtige wikkeldoeken van mooie kwaliteit!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Esmee!
Julia
Heel tevreden over mijn bestelling. Binnen 5 dagen na het plaatsen al geleverd.
Heel veel zin om de geboorte van onze dochter bekend te maken met ons gepersonaliseerde dekentje.Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Julia.
Michelle Schruijer
Op de website staat: maximaal 2 weken levertijd. Logisch, omdat het handgemaakt wordt. Ik was dan ook zeer verrast dat het na 3 dagen al binnen was! Mooie kwaliteit en materialen.
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Michelle!
Sandra C
Snelle levering , goede service en zeer goede kwaliteit, lekker zachte stof 😃
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review.
Justin Spaan
Handgemaakt mutsje met naam. Ontzettend mooi geworden en snel verzonden. Bedankt 🌸
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Justin!
Heleen
Snelle levering, fijne communicatie, mooie vlaggennaamlijn!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review.
Stephanie van Gestel-Peijen
Snelle levering, zelfs voor een geborduurde lakentje. Tot nu toe (1 keer gewassen maar nog niet gebruikt) lijkt het lakentje en de borduurwerk van goede kwaliteit. We zijn er heel blij mee en konden niet wachten om het ledikantje ermee op te dekken.
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie en uitgebreide review Stephanie!
Charona Kool
Prachtige producten, snelle levering en mooi verpakt. Al meerdere malen spulletjes besteld voor onze dochter en altijd tevreden!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Charona!
Dianne Kranenburg
Wat fijn dat er zoveel keuze is! Het materiaal is mooi, en de levering was sneller dan ik had verwacht.
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Dianne!
Inge
Het product is precies zoals aangegeven op de website. Komt exact overeen. Levering was sneller dan aangegeven, altijd fijn! Mooie kwaliteit.
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Inge!