Little Pear
Wij werken volgens een duurzaam concept. Zo worden de producten pas gemaakt als er ook daadwerkelijk een bestelling is binnen gekomen.
Op deze manier worden er geen materialen verspild en heb jij altijd een uniek product
Mieke
Mooie professionele producten, snelle en persoonlijke service!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Mieke!
Fanny Van Loon
Mooi stoffen en kleuren. Verzending ook snel. En leuk mailcontact gehad.
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Fanny!
Hoe beoordeel je Little Pear?
Nouhaila
Super snelle levering en prachtige items ontvangen met een mooi washandje cadeau!
Antwoord van Little PearBedankt voor jouw mooie review Nouhaila!
Britt
Mooie gepersonaliseerde producten met snelle levering, top!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Britt!
Amanda
Mooie producten voor een mooie prijs
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Amanda!
Melissa
Supel snel gemaakt en geleverd! En kregen er nog een kleinigheidje bij ook. Bedankt Diane! X
Antwoord van Little PearBedankt voor jouw prachtige review Melissa!
Willeke
Schortje zelf kunnen samen stellen, met duidelijke mogelijkheden.
Antwoord van Little PearBedankt voor de review.
MK
Mooie producten en vlotte levering!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review!
Dian Van de Looij
Mooi boxkleed en goede informatie over de verzending etc. Heel erg leuk ook dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat :-)
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Dian.
Alexandra Devillé
Bestelling geplaats met gepersonaliseerde items, gewoon super prachtig en snelle levering!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Alexandra!
Yvonne
Altijd een feestje om te krijgen en daarna kado te geven, persoonlijk en super snel geleverd. 🥰
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Yvonne!
Tessa Stevens
Wat een geweldig leuk pakketje kwam er binnen! Super zorgvuldig gemaakt, wat een mooi vakwerk. Lief kaartje erbij, helemaal af! En als verrassing ook nog eens een washandje erbij. Ik raad het iedereen aan hier een bestelling te doen, het is zo’n feestje te mogen ontvangen! Kan niet wachten het te gaan gebruiken voor de kleine man.
Antwoord van Little PearWow Tessa, wat een prachtige review! Heel erg bedankt, het was zo leuk om dit voor jullie te mogen maken!
Mignon Kroon
Ik ben ontzettend tevreden over Little Pear en Diane! Wij bestellen al onze kraamcadeaus hier, omdat alles met zorg handgemaakt is (door Diane zelf), van hoogwaardige materialen en met veel liefde. Vooral het wiegdekentje met de naam van de baby is een favoriet – iedereen is er dolblij mee. Onlangs had ik een spoedverzoek voor een adoptiebaby, en Diane reageerde direct op mijn mail en ging meteen aan de slag. Ze maakte en verstuurde het dekentje zo snel mogelijk. Echt topservice! Ik kan Little Pear aan iedereen aanraden.
Antwoord van Little PearWow Mignon, wat een prachtige review!
Dankjewel! -
Sophie
Enorm snelle service, prachtig schortje binnengekregen. Een uniek, mooi cadeau.
Antwoord van Little PearBedankt voor jouw prachtige review Sophie.
Mascha
Hele mooie kwaliteit en snelle levering
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Mascha.
Linsey
Prachtige slinger met naam ontvangen!
Antwoord van Little PearBedankt voor de mooie review Linsey!
Naomi Adam
Super fijne service! Prijs kwaliteit top en helpen direct om uit te zoeken wat het mooiste is voor jou en je kindje.
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Naomi!
Fen
Super bedrijf! Van te voren via WhatsApp contact gehad over de kleurencombinatie. Ze reageerde heel snel en vriendelijk! Heel erg blij met de bestelde vlaggenlijn!
Antwoord van Little PearBedankt voor jouw prachtige review!
Romy Kruithof
Mooie producten en hele fijne service. Ook supersnel ontvangen!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Romy!
Quincy Ruiter
Goede prijs en een hele snelle service!
Antwoord van Little PearBedankt voor de prachtige review Quincy!