Livn
Livn Made Easy
Zeg eens eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst een fietsband geplakt? Weet jij hoe je een wand moet behangen? Het lijkt wel of we steeds minder zelf doen en steeds onhandiger worden. De generatie van je ouders kan alles zelf. Je vader kan muurtjes metselen, een tuin onderhouden, een kachel installeren terwijl hij gewoon een 9-5 baan heeft. En wat je vader niet kan, kan jouw moeder: zij naait probleemloos gordijnen op maat en maakt zonder moeite een vijf gangen diner. En jij?

Een accuschroefmachine krijg je alleen vloekend aan de praat. Je hebt nooit het juiste gereedschap en als je koffiezetapparaat geen koffie meer geeft, gooi je hem weg. Repareren? Je zou niet weten hoe.

En dan koop (als je heel veel geluk hebt) of huur (tegen een absurd maandbedrag) jij je eerste woning. Natuurlijk willen jouw ouders graag helpen zodat je kan verhuizen, maar er komt een moment dat je toch echt zelf jouw minimale hoeveelheid gereedschap uit het stof moet halen. De reden? Het wordt wel tijd om je balkon leuk aan te kleden, nu eindelijk dat schaduwdoek op te hangen, iets te doen aan de kou in huis of die vervelende insecten te weren.

Met Livn willen we jou helpen, door je te voorzien van gemak. Niet voor niets is Made Easy onze lijfspreuk. We maken de klus voor jou gemakkelijk door je te helpen met duidelijke instructies, handleidingen en/of montagevideo’s. We willen jou laten ervaren dat zelfs jij het kan, degene die net zo onhandig is als wij. Onze producten zijn simpel, zonder teveel opsmuk en gemakkelijk in gebruik.
De zekerheden van https://www.livn.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.