Prachtige bloeses en sjaals. Het is een feest om ze te dragen. De kleuren zijn zo mooi, het is zorgvuldig gemaakt van fijne stoffen. Ik kan er feestelijk mee voor de dag komen. De levering ging heel snel en is prima verlopen. Ik kijk er nu al naar uit om de volgende keer weer iets moois uit te zoeken.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Reviews
Beoordeeld met een 9,9 door 72 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Florence Akkerman
- Henriette
Bestelling snel binnen. Kwaliteit erg goed. Communicatie prima!
Hoe zou je Liz & Joe beoordelen?
- Marlies
Recent weer twee mooie bloezen gekocht, prachtige diepe kleuren en ze dragen ook nog eens heerlijk. Ik ben er heel blij mee. Ik draag al jaren bloezen en jasjes van Liz & Joe en ze blijven heel lang mooi.
- Marion, 'n uiterst tevreden & terugkerende klant.
Aanrader!!! Mooie kleur combinaties en kwalitatieve stoffen zijn met mooi stikwerk verwerkt tot leuke, sportieve prettig dragende bloezen. Aparte bloezen met vrolijke kleuren om blij van te worden. Ook een aanrader zijn hun aparte sjaals, leuk om te combineren. Al veel positieve reactie's gekregen! Top produkten, blijft mooi na het wassen, prima afgewerkt, leuke persoonlijke benadering en alles wordt goed en snel geleverd.
- Joke G.
Snelle levering. Prachtige kwaliteit. Met zorg gemaakt. Maat goed. Pasvorm goed. Helemaal Top!
- Neeltje Andeweg
Ik heb een prachtige tuniek gekocht in een mooie stof en kleuren. Het contact met Liz tijdens het bestellen was heel prettig en persoonlijk. Ik ben erg blij met mijn aankoop.