Lloyd loom Winkel

Lloyd loom Winkel

Lloyd loom winkel is de Lloyd loom webshop van Lloyd loom stoelen, eetkamerstoelen, fauteuils en tafels. Wij leveren onze Lloyd loom stoelen uit voorraad zonder extra bezorgkosten door heel Nederland.
De zekerheden van https://www.lloydloomwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Lloyd loom winkel heeft als uitgangspunt een top product te verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij kunnen dit realiseren doordat wij direct aan de eindgebruiker (consument) leveren zonder tussenschakels. Onze top Lloyd loom stoelen hebben een Original Lloyd loom label – Purple Starling in Lloyd loom.

Het logo Purple Starling in Lloyd loom staat voor het volgende; Original Lloyd loom merkproduct, Laagste Prijsgarantie, Geen bezorgkosten, Jarenlange ervaring, 3 jaar consumenten garantie, nooit een aanbetaling. Wij zijn er trots op dat we onze klanten bedienen in Nederland, België en Duitsland.


Bekijk Manifest