Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Loalida

Helvoirtsestraat 1a
5268 BA Helvoirt
06 55 79 50 14
KvK 66792436

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Loalida

Gemiddelde beoordeling

10,0

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Loalida

Silvie beoordeelde op 2019-04-23

Heel mooi kwaliteitsproduct en de volgende dag al in huis! Erg blij met mijn zomerse tas!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Loalida

Esther beoordeelde op 2019-02-03

Van vrienden een hele mooie witte handgemaakte schoudertas gekregen. Deze is gemaakt bij Loalida in Helvoirt. Zeer mooi en netjes afgewerkt en leuk ingepakt als kado. Heb er ontzettend veel schik mee. Het is mijn 1e hand gemaakte tas.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Loalida

Simone beoordeelde op 2018-12-21

Voor mijn verjaardag een groene tas met drie sterren gekregen. Mooie binnenstof (geen voering, die altijd gaat rafelen), binnen- en buitenvakjes ook lekker groot, helemaal op mijn wensen afgestemd. Fantastisch en supernetjes afgewerkt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Loalida

Benny beoordeelde op 2018-12-20

Voor m’n moeder ivm haar diamanten huwelijk (60jaar) een zwarte leren tas op maat en wensen (zoals binnenstof, opbergvakjes ed) laten maken. Alles is bespreekbaar. Zeer netjes en mooi afgewerkt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Loalida

Marloes beoordeelde op 2018-12-10

Inmiddels alweer meerdere tassen gekocht bij Loa Lida. Prachtig afgewerkt en krijg er veel complimenten over. Een tas cadeau gegeven en die viel ook goed in de smaak. Contact is ook heel vriendelijk en fijn!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.