Location Solutions

Location Solutions

Location Solutions is een online systeem voor locatie bepaling en kilometerregistratie van voertuigen

Het bestaat uit een plug en play of inbouw GPS Tracker voorzien van SIM-kaart die u in uw voertuigen stopt waarna de actuele locaties beschikbaar zijn en automatisch alle gereden kilometers worden geregistreerd

Up to date locaties van uw voertuigen zijn in te zien via onze website of app (Android en iPhone)

Alle historische locatiegegevens worden voor u bewaard zodat u ze terug kunt zoeken

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.