Lockers and More

Lockers and More

Lockers & More is dé specialist op het gebied van lockers, slotsystemen, scheidingswanden, balies, banken en opbergwanden. Kortom: alles wat nodig is voor het inrichten van uw kleedruimte of opbergruimte en omgeving. De producten die u in onze webshop vindt, worden door Lockers & More uitsluitend op de B2B-markt verkocht.

In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment producten van hoge kwaliteit. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het bieden van een betrouwbare service. Met vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.
De zekerheden van https://www.lockersandmore.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.