Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Loft24 heeft 68 4 ster reviews 68
Loft24 heeft 13 3 ster reviews 13
Loft24 heeft 15 2 ster reviews 15
Loft24 heeft 28 1 ster reviews 28

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. late davelaar

Teleurstellende ervaring. De kast stond nog online als beschikbaar, maar bij aankomst bleek deze al verkocht. Telefonisch was niemand bereikbaar en op e-mail kreeg ik geen reactie. Hierdoor ben ik voor niets vanuit Utrecht naar Ede gereden. Zorg ervoor dat de website actueel blijft, zodat klanten niet onnodig tijd en reiskosten maken. ⭐⭐☆☆☆

2. Arjen

Na 3/4 weken begon de folie van het tafelblad los te laten, Maar Loft24 wil hier niets van weten. Zeer slechte kwaliteit en service !!

3. Hoe zou je Loft24 beoordelen?

4. Tamara

Mooie banken en mooie prijs/kwaliteitverhouding. Helaas was er door Loft24 abusievelijk e.e.a. foutief aan de fabriek doorgegeven, waardoor de banken terug moeste naar de fabriek. Dit werd netjes geregeld door Loft24. Na deze herstelwerkzaamheden en een 2e aanlevering, waren er nog een paar kleine mankementen. Hiervoor is een reparateur ter plekke gekomen en heeft alles netjes opgelost. Na lang wachten is dan uiteindelijk is dan toch alles goed opgelost Loft24 is met 2 passende oplossingen gekomen, waarvoor dank. Er kan altijd iets mis gaan met een bestelling, maar het is het netjes opgelost.

5. Murat

I have ordered Deens Ovale Eettafel Arhus Solid 215cm – Acaciahout. Unfortunately the quality is very low in the product not like seeming in the pictures. I am trying on my own to increase the quality as I have to use the table as having guests at home. Order was delayed as not promised. Also Leg paints are in poor quality, finish of wood is also (surface fairness and varnish) is also the same. Not a nice experience:(

6. Ingrid

Tafel werd keurig op tijd afgeleverd. Mooie prijs ook, voordeliger dan bij andere aanbieders. Doordat we in gesprek raakten met de transporteur vergaten we de tafelpoten uit de bus te halen. Deze werden dezelfde dag nog keurig via de post nageleverd.

7. Erwin Deinum

Op de website staat dat de banken direct leverbaar zijn. Bij telefonische navraag bleek dat de bank niet direct leverbaar is omdat Loft24 de website niet op orde heeft. Als je telefonisch contact probeer op te nemen wordt de verbinding verbroken omdat de wachttijd langer is dan verwacht. Op de chat na 30 minuten geen enkele reactie. Mensen koop hier niets. De service is heel erg slecht.