Ik heb de supreme XLR interlink nu een aantal dagen in gebruik. Wat een kabel is dit. Geluid wordt met veel energie gepresenteerd. Neutraal, ruimtelijk en absoluut niet scherp. Ik heb al heel wat kabels geprobeerd maar dit is zeker een blijvertje. Ga zo door Jeroen 👌
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Marcel
- Martin Kappetein
Ik heb mijn nieuwe speakerkabels al een paar dagen aangesloten en beluisterd. Wat een verschil met mijn oude kabels. Top.
Hoe zou je Logic Audio Cables beoordelen?
- Ruud
Via een advertentie op Marktplaats bij Logic Audio Cables terecht gekomen op zoek naar een stel luidsprekerkabels. De lengte die ik moet hebben kon als maatwerk geleverd worden. Gekozen voor de single wire kabels uit de Supreme line. De kabels zien er keurig netjes uit en zijn snel en netjes geleverd. Jeroen, bedankt voor de nette kabels. Ik ga ze spoedig in gebruik nemen, zodra ik mijn andere luidsprekers binnen heb.
- Gino
Dit is inmiddels de vierde bestelling, alles wat je besteld wordt met evenveel gemaakt. Ik heb nu de speakerkabels, interlink en zelfs een hoofdtelefoonkabel. Dit alles van zeer goede kwaliteit!
- Rene
In het bezit van een Marantz Cinema 30 met Kef R11 als fronts, R6 als center en de R5 als surround. De bekabeling was van van den Hul. Deze kabels vervangen voor de Supreme Bi Wire kabels. Na een week intensief film/ muziek kan ik zeggen dat het voor mij vooral in hoge tonen/helderheid sterk is verbeterd. Vooral tijdens films merkte ik meer dynamiek en qua muziek hoorde ik meer detail. Ik was dan ook positief verrast. Kortom, zeer tevreden! Bedankt voor je hulp Jeroen!
- Wouter van Straalen
Analoge XLR kabels; gewoon fraaie kabels & connectoren. Je kan op de site uit een aantal lengtes kiezen. De kabels kwamen als brievenbus pakketje, maar zeer goed verpakt. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt, dus dat het door L.A.C. goed is gedaan, waardeer ik zeer!