Logic Audio Cables
Douwe van Schepen
Snelle reactie. Mooie kabel. Duidelijke communicatie.
Rob Baarda
Bestelling wat later ontvangen dan gepland, maar keurig onderbouwd wat de reden was.
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Rob, bedankt voor je review.
Er was inderdaad wat vertraging in verband met de vakantieperiode. Ik probeer dit op de website altijd zo duidelijk mogelijk te vermelden.
Veel plezier met je nieuwe jumpers. Als je nog eens vragen hebt hoor ik graag van je.
Groeten, Jeroen -
Hoe beoordeel je Logic Audio Cables?
Carl Reusens
Perfecte service
Antwoord van Logic Audio CablesDankjewel. We doen ons best.
Dennis van der Wal
Luidsprekerkabels! Na ontzettend goed advies van Logic Audio luidsprekerkabel op maat besteld en geleverd gekregen. Prachtig verpakt en de inhoud was loodzwaar. Wat een prachtige kwaliteit! Echt heel blij mee!
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Dennis, Heel veel luisterplezier met je nieuwe Sommer Cable Dual Blue luidsprekerkabels. Het is en blijft een super goede en zware high end kabel. Groeten, Jeroen
Sebastiaan scholten
Goed en eerlijk advies van Logic audio
Geen flauwekul praat !
Snelle levering en reactie via de app ,alles is bespreekbaar!Antwoord van Logic Audio CablesHoi Sebastiaan, Dankjewel! Veel plezier met de SC Dual Blue. Daar zal je zeker nog lang van genieten. Je weet mij te vinden als je nog eens wat nodig hebt. Groeten, Jeroen
Hendrik Mulder
Zeer goede uitleg en advies. Kabels ontvangen, uitstekend verpakt, zeer goed afgewerkt, uitstekende kwaliteit. Blij mee 😀
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Hendrik, Bedankt voor je review. Veel plezier met je mooie set Sommer Cable Dual Blue. Als je nog eens vragen hebt hoor ik graag van je! Groeten, Jeroen
alexander gest
heel makkelijk en duidelijk bestellen,snel en goed verpakt geleverd. mooi uitgevoerde xlr kabelset besteld.
Antwoord van Logic Audio CablesBeste Alexander, dankjewel voor je review. We doen ons uiterste best om alles zo makkelijk en mooi mogelijk t emaken.
Ben Verdaas
Levering zowel qua product en tijdsbestek levering volgens , afspraken. En mooi product.
Antwoord van Logic Audio CablesDankjewel Ben
Anne Slager
Tijdje aan het zoeken geweest. Paar keer telefonisch contact gehad en dan merk je het verschil tussen adviseren met passie voor het product of voor de portemonnee.
Super producten geweldige service en dat is voor deze tijd zeldzaam.
Jeroen bedankt.Antwoord van Logic Audio CablesHoi Anne, Heel erg bedankt voor je review! Je weet mij te vinden als je nog eens een vraag hebt of wat nodig hebt.
Rob van der Horst
Uitstekend product
Antwoord van Logic Audio CablesDankjewel Rob!
Rob Noordeman
Mooie kwaliteit !
Antwoord van Logic Audio CablesBedankt voor je review. Fijn dat de kabels in de smaak vallen. Veel plezier ermee!
Roel
Prettig persoonlijk en vlot contact via mail en app. Voor mij op maat interlinks gemaakt (RCA en XLR) en een signaalkabel voor mijn platenspeler (incl. aarde draad). Fijne soepele maar stevige kabels en connectoren die een veel opener en gedetailleerdere weergave tot stand brengen. Dit zijn gewoon hoge kwaliteit hifi kabels zonder alle verzonnen magische eigenschappen van de bekende merken maar met dezelfde geluidskwaliteit!
Bedankt en mocht ik nog een keer een kabel nodig hebben dan is dit het eerste adres waar ik kijk!Antwoord van Logic Audio CablesHoi Roel, Bedankt voor je positieve review. Heel veel plezier met je audiokabels. Zodra je weer eens wat nodig hebt dan help ik je graag weer!
Steffan Pathuis
Levering sneller dan verwacht, mooi en kwalitatief goed product!
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Steffan,
Bedankt voor je review. Goed te horen dat de kabels bevallen. -
Matthijs
Zeer goede ervaring! Aankoop van drie Carbokab XLR interlinks voor tussen mijn voorversterker/processor en multi channel eindversterkers van Primare. Klinken super en zijn bovendien zeer degelijk gebouwd. Fijn persoonlijk contact ook met de eigenaar.
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Matthijs, bedankt voor je review. De Carbocab is ook echt een oerdegelijke no-nonsense kabel. Hier zal je nog lang plezier van hebben.
Theo
Zeer plezierig contact. Ik had wat vragen over welke jumpers voor mijn speakers geschikt zouden zijn en daar is duidelijk en vrij uitgebreid over gecommuniceerd via whatsapp. De bestelling vlot ontvangen (een dag vertraging kwam niet door de verzending maar door postnl) en ze passen prima op mijn speakers. In verband met de aanschaf van front dolby atmos speakers scheelt de plaatsing van deze jumpers een luidsprekerkabel aan weerszijden naar mijn receiver toe. Blij mee. Ik moet nu alleen mijn audyssey opnieuw uitvoeren en kan dan hopelijk van een prachtig 3d geluid genieten.
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Theo, Ik ben blij dat ik je goed heb kunnen helpen. Bedankt voor je review. Als je nog eens audiobekabeling nodig hebt dan weet je mij te vinden. Heel veel plezier met je Atmos systeem.
Roderik Kelderman
Prachtig en zuiver klinkende kabels voor een zeer goede prijs en dat met een enorme goede service en betrokkenheid! Enorm blij mee en kan het iedere audio liefhebber aanraden!
Antwoord van Logic Audio CablesHi Roderik, Ik ben blij dat ik je heb mogen helpen en om te horen dat de kabels goed bevallen. Als je nog eens advies nodig hebt dan hoor ik graag van je. Veel plezier van je nieuwe luidsprekerkabels.
Geale Sipma
Hallo allemaal, even een reactie op de Quadra Blue luidspreker kabel, en de interlink Sommer Cable: geweldig, hoeft niet beter, en blij dat ik anders niet nog eens honderden euro,s meer moet betalen voor kabels, klasse zeer tevreden.
Antwoord van Logic Audio CablesHi Geale, Bedankt voor je review. Je hebt nu met recht High End kabels. De Dual en de Quadra Blue serie zijn bijna niet te overtreffen. Al helemaal niet in deze prijsklasse. Ik ben blij te horen dat het goed bevalt. Veel plezier ervan.
Erik Haman
Prettig contact. Beetje sleeds woord, maar Jeroen is ‘betrokken’. Wil echt iets goed verkopen waar een klant echt iets aan heeft.
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Erik, bedankt voor je review. Ik hoop je nog eens te kunnen helpen.
Michael
De levering nam een paar dagen in beslag want er waren transportproblemen in Duitsland, maar ik werd tijdig hiervan op de hoogte gebracht door Jeroen. De analoge XLR kabels die ik had besteld zijn van een geweldige kwaliteit en super strak en mooi afgewerkt. Ik heb ze nu enkele dagen in mijn systeem en ze klinken geweldig. Bedankt voor de goede service.
Antwoord van Logic Audio CablesHoi Michael, bedankt voor je review. Al zeg ik het zelf, maar je hebt inderdaad een hele mooie set kabels. Viablue heeft naast goede specificaties ook een heel mooi design. Veel luisterplezier!
M. Hermens
Mooi professioneel kwaliteisproduct, snel verzonden.
Antwoord van Logic Audio CablesBedankt voor je review veel luisterplezier. Als je nog eens een set kabels zoekt help ik je graag.