Logic Audio Cables

Logic Audio Cables

Van passie naar perfectie. Hoor het verschil met onze audiobekabeling.
9,9

• Vincent
    Review voor Logic Audio Cables

Een Supreme hoofdtelefoonkabel besteld bij Jeroen van Logic Audio Cables. Ik werd uitgebreid en deskundig te woord gestaan en kreeg helder advies. Een dag later wilde ik – als twijfelaar die ik ben – toch nog een aanpassing doen aan de bestelling. Dat werd met alle begrip opgepakt en was totaal geen probleem. Een week later lag de kabel al in de bus, keurig en netjes afgewerkt. Logic Audio Cables kan ik van harte aanbevelen.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi vincent, dankjewel voor je mooie review. Ik hoop dat je nog veel zal genieten van je nieuwe hoofdtelefoonkabel.

• Addy
    Review voor Logic Audio Cables

Na een middagje appen met Jeroen en de mogelijkheden afgepeld welke kabels het beste zouden passen is de keuze gevallen op Supreme Speaker Singele Wire Kabels met daarbij mooie Jumpers. Deze zijn op de mijn gevraagde maat gemaakt.

Jeroen geeft eerlijke informatie en is zeer vlot met reageren.

Mijn nieuwe kabels overtreffen mijn verwachtingen en ik ben er superblij mee!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Addy, dankjewel voor je review en natuurlijk heel veel luisterplezier van je mooie stereoset en de mooie nieuwe kabels. Als je nog eens vragen hebt dan hoor ik graag van je.

• Hoe beoordeel je Logic Audio Cables?

• Tjip
    Review voor Logic Audio Cables

Afgelopen weekend mijn Pro single wire kabels omgeruild naar Supreme single wire kabels.
    Ritje naar Purmerend gemaakt, leuk en informatief gesprekje, met lekkere bak koffie, gehad met Jeroen.
    En dan….hoe klinkt het? Tja, het oog wil ook wat uiteraart, mooie stevige kabels die soepel weg te werken zijn achter het meubel.
    Geluid is anders, je word meer in de muziek getrokken zeg maar.
    Meer micro, noem je het zo? details hoorbaar die mij eerst niet opvielen.
    Tijdens beluisteren regelmatig om mij heen kijken wat hoor ik nu weer, bleek het in de muziek te zitten.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Tjip, De SUPREME heeft een ontzettend laag (verwaarloosbaar) verlies en heeft daardoor een hele mooie open en transparante weergave. Je hoort alle details. Leuk om te horen dat het je opvalt en dat het je zo aangenaam verrast! Je weet mij te vinden als je nog eens vragen hebt.

• R. Hilbrands
    Review voor Logic Audio Cables

Goede communicatie, snelle levering, topkwaliteit

Voor een vrij onbekend koptelefoonmerk wilde ik een balanced kabel direct uit mijn Musician Pegasus DAC. Jeroen vroeg goed door naar wat ik in mijn hoofd had om teleurstelling te voorkomen.

Nadat we de specs zo vastgesteld hadden, volgde levering zo snel dat ik PostNL moest vragen een dag later langs te komen, ik was nog op mijn vakantie-adres.

De kabel is heel netjes in elkaar gezet met aan beide einden een splitter en een mooie sleeve. Maar het allerbelangrijkste: werkelijk prachtig geluid!

Van harte aanbevolen!

Antwoord van Logic Audio Cables

Dankjewel voor je uitgebreide review. Fijn te horen dat de hoodtelefoonkabel goed bevalt. Het is inderdaad een mooie kabel, al zeg ik het zelf. Daar zal je vast nog lang van kunnen genieten.

• pascal
    Review voor Logic Audio Cables

Deze keer een subwooferkabel laten maken met vaste ysplit. Wederom een perfecte afwerking net als mijn beide xlr kabels van de voor naar beide monoversterkers en mijn coaxkabel voor de streamer. Kabels zijn soepel te leggen optiek geweldig en klankmatig zeer open en transparant zoals een kabel hoord te zijn. Wederom top werk van Jeroen net als de vlotte levering en contact via de app. Zal zekers in de toekomst nog meerdere gaan bestellen. Groetjes Pascal.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Pascal, dankjewel voor je mooie review en veel luisterplezier van je nieuwe op maat gemaakte subwooferkabel. Ik hoor graag weer van je.

• Jan
    Review voor Logic Audio Cables

Jeroen heeft verstand van zaken kan je dus goed adviseren welke kabel het best bij jou past. Bovendien denkt hij met je mee over de uitvoering lengte van de benen, pluggen. etc, mooi product en bovendien mooi geleverd een echt cadeautje

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Jan, Dankjewel voor de complimenten in je review. Met name bij Bi Amp kan het handig zijn om de lengte van de uiteinden/benen aan te passen, daar denk ik graag in mee. Groeten, Jeroen

• Arnold
    Review voor Logic Audio Cables

Prettig contact, snelle levering en fijn overleg over de specificaties van de kabel. Had een vrij specifieke XLR-F maar RCA nodig voor mijn Linn streamer en die werd foutloos gemaakt. Aanrader.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Arnold, leuk dat je een review schrijft en om te lezen dat je tevreden bent, daar doe ik het voor! Mocht je nog eens iets specifieks nodig hebben dan denk ik uiteraard graag weer met je mee. Groeten, Jeroen

• J a a p
    Review voor Logic Audio Cables

Afgelopen week een maatwerk Supreme Netwerk CAT7 kabel besteld en de volgende dag al ontvangen!
    Ik wil Jeroen bedanken voor zijn goede advies, geweldige kabels, snelle levering en keurig ingepakte verzending.
    Nu overweeg ik al mijn AudioQuest kabels te vervangen door die mooie kabels van Logic Audio Cables :-)

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Jaap, leuk om te lezen dat je tevreden bent. Als je in de toekomst inderdaad overweegt om audiokabels te upgraden dan sta ik graag voor je klaar om je te adviseren. Ik hoor graag van je. Groeten, Jeroen

• Frank De Vree
    Review voor Logic Audio Cables

Jeroen uiteraard van harte bedankt voor zijn snelle uitmuntende service,voor het maatwerk van de Supreme XLR-interlink (set) 50cm.
    Mooie doos met duidelijke stickers met gegevens,inwendig zat de kabel netjes in één bubbelfolieomslag,met dikke laag bubbelfolie bovenop,
    Factuur+naamkaartje incluis.....gewoonweg TOPPIE !!!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Frank, dankjewel voor je review. Ik doe inderdaad mijn best om het allemaal zo goed en netjes mogelijk te verpakken. Ik neem aan dat de XLR kabels ook goed in de smaak vallen? Ik hoor graag nog eens van je. Groeten, Jeroen

• Mariska
    Review voor Logic Audio Cables

Interlinkkabels besteld. Ze zien er prachtig en zeer solide uit en - veel belangrijker nog - het geluid van onze Densen is nu daadwerkelijk beter, mooi zuiver. Aanrader, ook qua contact en service.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Mariska, dankjewel voor je review. Heel veel luisterplezier met je nieuwe SUPREME interlinks. Ik hoor graag nog eens van jullie. Groeten, Jeroen

• Massimo
    Review voor Logic Audio Cables

Heb hier een maatwerk subwooferkabel laten maken. De communicatie liep vlot, verzending was snel en de kabel zelf is van uitstekende kwaliteit. Absolute aanrader!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Massimo, dankjewel voor je mooie review. Ik hoor graag nog eens van je. Groeten, Jeroen

• Paul
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Snelle levering en de bestelling kwam mooi verpakt thuis.

Dankjewel voor je review

• Manuel
    Review voor Logic Audio Cables

Flexibiliteit en kwaliteit en mee denken over een oplossing. Zeker een aanrader.

Antwoord van Logic Audio Cables

Dankjewel voor je review.

• Marco

Heel netjes geholpen.
    Prachtige ontkoppel dempers van Viablue.
    Kwaliteit ver boven verwachting.
    Bedankt voor de goede service.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Marco Fijn om te horen dat de Viablue ontkoppeldempers zo goed bevallen. Het zijn inderdaad fantastische items. Zeer hoogwaardig afgewerkt, technisch sterk doordacht en ze maken écht verschil in ontkoppeling en geluidsbeeld. Mooi dat de kwaliteit zelfs boven verwachting is. Dank voor het vertrouwen en heel veel plezier met de set!

• Marko Bacani

Superb seller!!!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hi Marko, Thank you for your review. Hope to hear from you again. Regards, Jeroen

• Rolf
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Allereerst prachtige producten voor de audiofiel. Communicatieve eigenaar. Vlotte levering.

Hoi Rolf, Dankjewel en graag tot ziens. Groeten Jeroen

• Pascal
    Review voor Logic Audio Cables

Zeer tevreden met deze kabels (supreme speakers Bi Wire)
    neutraal, frequentierespons en dynamiek zijn uitstekend.
    Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
    Bedankt Jeroen!

Antwoord van Logic Audio Cables

Bedankt voor deze mooie feedback! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de Supreme Bi-Wire speakerkabels en dat de neutraliteit, frequentierespons en dynamiek zo goed bevallen. Veel luisterplezier en bedankt voor het vertrouwen! Groeten, Jeroen

• Michaël Berger
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Het contact met Jeroen loopt via whatsapp zeer prettig. Hij geeft goed advies en de kabels zien er echt top uit! Hiervoor heb ik ook een paar mooie kabels voor mijn speakers van hem gekocht. Ook deze zijn top!

Antwoord van Logic Audio Cables

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat het contact via WhatsApp zo prettig verloopt en dat je tevreden bent over het advies en de kwaliteit van de kabels. Geweldig dat ook de speakerkabels weer zo goed bevallen. Veel luisterplezier en hopelijk tot een volgende keer! Groeten, Jeroen

• Richard
    Review voor Logic Audio Cables

supreme rca digitaal kabel besteld bij jeroen. High end kabel wat een verschil met mijn oude kabel .Veel meer detail ,levendig open en organisch geluid. Ik ga nog meer kabels bij logic audio cakbles kopen

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Richard, dankjewel voor je review. Goed te horen dat de kabel goed bevalt. Ik hoor graag weer eens van je. Groeten, Jeroen

• Anoniem
    Review voor Logic Audio Cables

Jeroen heeft mij goed geholpen met de keuze van kabels die passend zijn bij mijn installatie en wensen. Daarna de juiste samenstelling gekozen op de website qua looks! Na betaling snel en keurig geleverd. Erg tevreden met de hulp en de aankoop!

Antwoord van Logic Audio Cables

Dankjewel voor je review en graag tot hoor.