Het advies dat ik ontving alvorens de aankoop te plaatsen, was zeer professioneel en snel. Echter, na het plaatsen van de bestelling, was er bij gebrek aan communicatie grote onduidelijkheid over de levertermijn. Ik heb na meerdere contactpunten (via email, telefoon en WhatsApp) uiteindelijk (opnieuw) contact gekregen met Lomamo en nadien verliep de communicatie wel vlot. Het duurde ongeveer 3 weken eer mijn bestelling van Leea's leertoren met accessoires geleverd werd (wat ik op zich geen probleem vind, alleen had dit kort na het plaatsen van mijn bestelling, wel moeten gecommuniceerd worden.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Reviews
Beoordeeld met een 8,9 door 78 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Ann Simoens
- Julie
Heel goeie service. Mijn pakket was verloren geraakt en ik kreeg zonder problemen een nieuw opgestuurd. Heel erg bedankt, mijn metekindje is er super blij mee!
Hoe zou je Lomamo beoordelen?
- Karen
Goede service, vlotte levering en mooi product!
- Klaas
Lomamo is een prima webwinkel, ook al heb ik vrij weinig met ze van doen gehad. Bij onze bestelling was het een dropshipping artikel, wat ze overigens netjes en transparant erbij zetten. En als alles dan ook helemaal goed gaat, dan is er ook geen reden om contact te hebben. Dus prima webwinkel, levering zoals van tevoren aangegeven en het product zoals beloofd.
- LvR
bank is leuk, bezorging was heel matig. Geen track&trace en
- Elisabeth Wöckener
Es hat alles prima geklappt !