Lotus Design Winkel

Lotus Design Winkel

Welkom bij onze Lotus Design Winkel op het web en in het hartje van Amsterdam. Wij zijn een eigenzinnig winkel met een speciale sfeer, goed voor de zintuigen. Een beetje meditatief, kleurig, lekkere geuren (wierook, etherische olie), mooie klanken (klankschalen, windchimes, koshi's) en zachte materialen (pashmina shawls en omslagdoeken). Ook veel unieke cadeautjes. Wij kopen al onze producten zelf in en verkopen alleen wat we leuk vinden. We maken onze matten en meditatiekussens zelf. De winst van onze winkel gaat naar projecten ter behoud van de Boeddhistische Tibetaanse cultuur, mede dankzij de inzet van vrijwilligers.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.