• Regelmatige monitoring

Lovely Home By Natalie heeft 0 4 ster reviews 0
Lovely Home By Natalie heeft 0 3 ster reviews 0
Lovely Home By Natalie heeft 0 2 ster reviews 0
Lovely Home By Natalie heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Alyetta

Prachtige met liefde uitgekozen accessoires, sieraden, tassen, heel veel hebbedingen voor jezelf en hele leuke cadeautjes! Die Natalie ook nog eens heel leuk inpakt. Echt een feestje als je van haar een cadeau krijgt!

2. Yildiz

Ik ken Natalie vanuit haar beautysalon. De afgelopen 5 jaar heb ik meerdere behandelingen gehad. Natalie is zeer professioneel en geeft juiste informatie. Als ik bij Natalie in de stoel lig, kijk ik met 1 oog naar haar prachtige en trendy producten zoals sieraden, vazen, handschoenen en sierknoopjes. Top service, klantvriendelijk staat bovenaan en leuke prijzen worden er gehanteerd. Heel blij mee!

3. Hoe zou je Lovely Home By Natalie beoordelen?

4. Nuné

Prachtige webshop met sfeervolle items! Lovely Home by Natalie heeft een mooie en stijlvolle collectie woonaccessoires en cadeautjes. De producten zijn van goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt en de levering is snel. Wat extra opvalt is de persoonlijke service en oog voor detail. Absoluut een aanrader als je je huis nét dat beetje extra sfeer wilt geven!

5. Syl

Onlangs viel mijn oog op een telefoonkoord. Ik ben er heel erg blij mee en de kwaliteit is top! Daarnaast was het ook nog een leuk prijsje, waardoor het allemaal aantrekkelijk blijft om te kopen.

6. Nicole

Veel keuze in veel mooie soorten decoratie! Heb een prachtige vaas met nog mooiere kunstbloemen gescoord bij Lovely Home By Natalie. Met haar kennis en leuke ideeën en creativiteit helpt zij om de goede keuze te maken. Alles pakt zij ook op een zeer feestelijke wijze in 🤩 Zeker een aanrader om op haar website te kijken en je wordt verleidt tot aankoop 😉

7. Angel

Wat een leuke webshop! Je merkt dat alles met liefde is samengesteld. De accessoires zijn niet alleen mooi, maar geven ook echt een vrolijke touch!. Snelle levering en top service. Ik ben fan!